Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

FOTO. Campioana olimpică la spadă, sătmăreanca Simona Pop, în vizită la primarul Kereskenyi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a fost vizitat vineri, 3 noiembrie, de campioana olimpică la spadă Simona Pop care a venit alături de soțul ei, Adrian Pop și de fetița lor, Clara.

Edilul municipiului a dorit să o felicite personal pe campioana sătmăreancă pentru faptul că la finalul lunii august a devenit pentru prima dată mămică.

“Într-adevăr bucuria de a deveni părinte nu se compară cu nimic în lume. Am avut o discuție foarte plăcută cu Simona Pop, dar și cu soțul ei, Adrian, ambii fiind extrem de atașați de municipiul nostru. Micuța Clara este o norocoasă și sunt sigur că cei doi sportivi sunt niște părinți dedicați. Simona Pop este cetățean de onoare al municipiului, un model pentru toți tinerii sportivi, iar faptul că avem o relație bună nu poate decât să mă bucure și să mă onoreze. Le urez succes în tot ceea ce vor face pe mai departe! “, a spus Kereskényi Gábor.

Simona Pop a mărturist că se simte o norocoasă, având o fetiță sănătoasă și cuminte, lucru care o face pe deplin fericită. Campioana a mai povestit că, deși  s-a retras deocamdată din scrimă, continuă să urmărească performanțele sportivilor școlii sătmărene de scrimă care au nevoie de toată susținerea.

Sătmăreanca Simona Pop a fost laureată cu bronz la Campionatul European din 2015, fiind şi dublă campioană europeană în 2014 şi în 2015. Cu echipa României, a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vară din 2016 şi medalia de argint la Campionatul Mondial din 2015.

Sursa – Primăria Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PSD vrea în conducere la Satu Mare, UDMR “o scaldă, amiabil şi drăguţ”

PSD vrea să obţină posturi de vicepreşedinţi în Consiliul Judeţean dar şi de viceprimari în municipiul Satu Mare, în condiţiile...

Închide