Ultima actualizare: azi, 12:43

 

Locale

FOTO. Campioana olimpică la spadă, sătmăreanca Simona Pop, în vizită la primarul Kereskenyi

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a fost vizitat vineri, 3 noiembrie, de campioana olimpică la spadă Simona Pop care a venit alături de soțul ei, Adrian Pop și de fetița lor, Clara.

Edilul municipiului a dorit să o felicite personal pe campioana sătmăreancă pentru faptul că la finalul lunii august a devenit pentru prima dată mămică.

“Într-adevăr bucuria de a deveni părinte nu se compară cu nimic în lume. Am avut o discuție foarte plăcută cu Simona Pop, dar și cu soțul ei, Adrian, ambii fiind extrem de atașați de municipiul nostru. Micuța Clara este o norocoasă și sunt sigur că cei doi sportivi sunt niște părinți dedicați. Simona Pop este cetățean de onoare al municipiului, un model pentru toți tinerii sportivi, iar faptul că avem o relație bună nu poate decât să mă bucure și să mă onoreze. Le urez succes în tot ceea ce vor face pe mai departe! “, a spus Kereskényi Gábor.

Simona Pop a mărturist că se simte o norocoasă, având o fetiță sănătoasă și cuminte, lucru care o face pe deplin fericită. Campioana a mai povestit că, deși  s-a retras deocamdată din scrimă, continuă să urmărească performanțele sportivilor școlii sătmărene de scrimă care au nevoie de toată susținerea.

Sătmăreanca Simona Pop a fost laureată cu bronz la Campionatul European din 2015, fiind şi dublă campioană europeană în 2014 şi în 2015. Cu echipa României, a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de vară din 2016 şi medalia de argint la Campionatul Mondial din 2015.

Sursa – Primăria Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.