Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Se pot face donații pentru bătrânul din Cuța. Sâmbătă pleacă un transport

Campania lansată pe grupul de Facebook ,,Lucruri Gratis Satu Mare”, pentru ajutorarea bătrânului de 92 de ani care stă singur într-o casă dărăpănată a început să dea roade. La sfârșitul acestei săptămâni un prim transport va pleca spre satul Cuța, iar astfel se pot face primele donații.

Anunțul a fost postat astăzi pe grupul de Facebook: ,,Sâmbătă la ora 14.00, domnul Mihai Csaki dorește să meargă cu alimente la bunicul Vasile în Cuța. Cine dorește să doneze alimente, pături, plapumă, haine, etc poate să le ducă pe strada Turului nr. 8 Satu Mare la domnul Mihai. Îl puteți găsi și la numărul de telefon 0740765772 pentru mai multe detalii”, a anunțat inițiatorul campaniei.

Vă reamintim că grupul de Facebook ,,Lucruri gratis Satu Mare” a lansat o campanie pentru ajutorarea unui sătmărean în vârstă de 92 de ani din satul Cuța, care trăiește singur în condiții extrem de grele, iar venirea iernii fără ajutorul sătmărenilor ar însemna începutul unei perioade și mai tulburi pentru un om care a îndurat multe la viața lui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.