Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Traficantul care scotea migranți ilegal din țară. Din Satu Mare în Occident

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului  PUNCHKA VICTOR, cercetat în stare de  arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, prev. de art.263 alin.1 C.pen. 

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Inculpatul Punchka Victor, în data de 10.10.2017, în baza unei înţelegeri cu persoane  neidentificate , a preluat şi transportat , cu autoturismul marca Volkswagen Turan , cu nr. de înmatriculare  germane OL 256 X , din loc. Zalău, jud. Sălaj până în loc. Foieni, jud. Satu Mare , un număr de 8 persoane , 4 majori şi 4 minori, cetăţeni irakieni cu statut de azilat în România , în vederea trecerii frauduloase a frontierei de stat de către aceştia  din urmă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Carei – Compartimentul Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare –  Biroul  Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

 

Un comentariu

  1. justin Răspunde

    pana si irakienii fug din romanica, asta nu va spune nimic Boierilor????
    v-ati umplut buzunarele pe ziua de azi?????deja sunteti acasa la caldurica numarand prada ha?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.