Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Tunel de lumini, de sărbători la Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare a început pregătirile pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Instalațiile de iluminat festiv au fost deja montate pe principalele artere din oraș, iar beculețele vor străluci începând cu data de 30 noiembrie, a anunțat astăzi, într-o conferinţă de presă, primarul Kereskenyi Gabor. 

În perioada 30 noiembrie – 5 ianuarie 2018, mai ales în cele mai importante zone din municipiu, cum ar fi Piața 25 Octombrie, zona Corneliu Coposu, respectiv Piața Libertății, beculețele festive vor străluci într-un mare fel.

De sărbători, Sătmarul va avea parte de un adevărat tunel de lumini cu o lungime de peste 50 de metri, între Piața 25 Octombrie și zona Corneliu Coposu. Investiția pentru acest tunel impresionant se ridică la 500 de mii de lei.

Sătmărenii se vor putea bucura și de un patinoar de peste 600 de metri pătrați care va fi deschis în perioada 30 noiembrie – 18 februarie.

De asemenea, 2 brazi vor fi amplasați și împodobiți în Piața 25 Octombrie și în Parcul Central, iar ca tacâmul să fie complet, municipalitatea pregătește și câteva programe artistice vaste în perioada sărbătorilor de iarnă.

3 comentarii

  1. Mary Răspunde

    Bravo Primarulu . Investitie de rahat. Mai bine ar investi in Spitale. Pentru ca spitalul Judetean este infectat de mizerie,acolo intri cu o boala si iesi din spital cu dou,sau chiar mort.VAI SI AMAR, DE OAMENI CARE AJUNG ACOLO.

  2. abc Răspunde

    Dacă chiar asta e și nu e doar ilustrație ca de obicei la portalsm atunci nu-mi place. E kitsch.

  3. cetateanul relaxat Răspunde

    Terminati odata cu spitalele si medicii…de fapt cu tot sistemul medical…pana nu se va privatiza si va ramane strict U.P.U. va ramane in continuare o ,,gaura neagra” in care oricati bani s-ar pompa nu se va schimba mare lucru! Apropo de medici,sunt spitale private in RO.unde li s-au oferit 3000E cash(ma refer la chirurgi) dar de la pacienti doar o strangere de mana si un simplu,,multumesc”!…raspunsul a fost NU MERSI…fac banii astia la ,,stat” intr-o saptamana si nici nu dau socoteala nimanui! Exista si exceptii dar ele din pacate doar confirma regula…imi cer scuze pe cei care se simt jigniti,dar din pacate asta e realitatea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.