Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

UPDATE FOTO/VIDEO. Femeia spulberată pe trecere a murit. Aruncată la peste 10 metri

Femeia care în această dimineaţă a fost spulberată pe trecerea de pietoni de pe strada Botizului a decedat. Aceasta a fost resuscitată minute în şir, însă toate eforturile medicilor au fost în zadar. Femeia avea în jur de 70 de ani.

Ea se pregătea să treacă drumul pentru a ajunge la magazin, moment în care a fost pur şi simplu spulberată de o maşină. Victima a fost proiectată la nu mai puţin de 10 metri de la locul impactului. Poşeta i-a rămas sub bordul maşinii, iar pantofii aruncaţi peste drum.

Şoferul care a provocat accidentul a fost dus la probele biologice pentru stabilirea nivelului de alcool.

40 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Si Mercedesul avea doar 50Km/h….

  2. Unu' Răspunde

    Condoleanțe familiei băbuței, iar ei să-i fie țărâna ușoară!
    În zona respectivă limita este de 30 Km/h tocmai din cauza trecerii de pietoni și a intersecției cu străzile 9 Mai și Cimitirului!
    DIn punctul meu de vedere, șoferul este un criminal!!

  3. y Răspunde

    Se întâmplă din cauza șoferilor inconștienți. Și eu sunt șofer dar în mod interesant din 1992 nu am ”reușit” asemenea ”performanță”. La trecerea de pietoni, în apropierea școlilor, la intersecții unde nu ai vizibilitate ÎNCETINEȘTI, R E D U C I VI T E Z A !!!! Dă o naibii de grabă! Iar de faptul că mașina implicată este un merțan, no comment. Putea și BMW, dar mă rog, tot aia e.

  4. Bebe Răspunde

    ăsta face parte din cei care scapă ?????

  5. Nemeth Răspunde

    Scapa poate dar nu uitati numerele de inmatriculare !!!
    Saracuta :((
    Condolenta familiei 🙁

  6. Alin Răspunde

    In Satu Mare pietonii subt ca animalele in ciurda…nu se asigura la trecere…daca baba se asigura era totul ok si nu ar fi nenorocit un om sau o familie acum….astia sunt pietonii din oras….trec precum boii nu conteaza ca e masina la un metru si nu mai poate opri….pietonul trece….asta e lipsa de educatie

    • ina Răspunde

      Oare saraca batranica ia sarit in fata,sau vroia sa treaca strada alergand si bietul sofer nu a apucat s-o vada……

    • iarasi Răspunde

      Esti gramada. Stii foarte bine ca locul unde s-a produs accidentul este o linie dreapta, cu vizibilitate extrem de buna. Bulevardul este larg, masina se afla pe banda 2. Nu are cum sa te ia nici dracu prin surprindere daca nu stai eventual cu ochii pe facebook in timp ce conduci.

    • Unu' Răspunde

      Mă BOULE, ești varză! Sper că nu ai permis de conducere!
      Ca să te iluminezi puțin, la trecerile de pietoni, PIETONII AU PRIORITATE,, în morții mă-ti de dobitoc care te-a făcut proasta de mă-ta!
      Șoferii TREBUIE SĂ SE ASIGURE, nu pietonii!

  7. Alin Răspunde

    Sunt cu masina la 2 metri de trecere si apas frana dar se rupe un cablu…pietonul nu se asigura si trec peste el….m-a nenorocit nu ? Nu e corect. Trecerea de pietoni e locul pe unde se traverseaza strada sa nu fie haos dar si pietonii au reguli nu doar soferii..dar de prosti ce sunt habar nu au…..nu ar murii nici unul daca s-ar asigura la trecere

    • ina Răspunde

      De sigur tot timpul cel decedat e vinovat.

    • iarasi Răspunde

      Nu se rupe niciun cablu. Du-te cu masina la mecanic, fa-ti reviziile la timp si nu mai condu cu ochii in telefon, sa vezi cum nu te mai “nenoroceste” nimeni…

      • Copiii locali Răspunde

        Te asigur ca pot aparea erori , chit ca se rupe frana sau pusca placutele ca te ai zgarcit ca un idiot sa iti pui placute putin mai bune sau ti ai luat anvelope resapare de iarna cu care umblii si vara daaaaaa sunt multi factori care influenteaza franarea unei masini… Si eu sunt sofer dar sunt si pieton , conduc si normal si mai tare nu stau dupa toti idiotii cu 20 la ora ca nu am timp .. da fac pe dracu in patru sa fiu atent la toate din jur indeferent ca sunt la volan sau pe jos ! Si mai ales in calitate de pieton nu imi e greu sa pierd 2 secunde pana trece o masina decat sa sar in fata ei … tu esti singuru care sufera daca faci asta.. in cazul in care mai apuci

        • Unu' Răspunde

          Felicitări, procedezi corect! Este normal să te asiguri înainte de a trece chiar și pe trecerea de pietoni!
          DAR, mai sunt dobitoci pe lumea asta, precum Alin de mai sus, care ar f-te-o și pe mă-sa numai să fie cu 1 minut mai repede în pi_da mă-si, și nu le acordă pietonilor prieoritatea cuvenită!
          De multe ori stau minute bune pe marginea drumului (ATENȚIE NU PE TROTUAR CI PE DRUM CA SĂ SE VADĂ CLAR INTENȚIA DE A TRAVERSA!!!) și sunt ignorat de 90% dintre șoferi!
          Eu când conduc, dacă văd un pieton că stă pe trotuar, deja reduc viteza, că poate omul vrea să treacă și să pot opri în siguranță! Și-mi ia maxim 2 minute în plus!

          • abc

            Și eu așa procedez. Dar așa cum ai constatat suntem foarte minoritari. Cel mai mulți conduc cu ochelari de cal, cum simt herghelia sub ei, dăi și dăi că noi suntem dumnezeii asfaltului. Și nu reduc viteza, Doamne ferește! Ca @alin ăsta sunt o grămadă pe șosea. Minutul ăla câștigat valorează foarte mult! Câteodată face diferența între viață și moarte, ca în cazul de față. Mulți asta nu pricep.

    • y Răspunde

      F*t*i mama măsii de babă de 88 de ani, zici tu !!! Ce caută pe stradă, acolo-i cimitirul lângă ! Și probabil între timp cum traversa butona pe telefonul ei ultimul răcnet în loc să se asigure. Inteligent mai ești! Drept vorbind mulți pietoni traversează ca ciurda, dar ăia sunt tineretul, măi, ăia ca și tine, care cred că tu trebuie să ai grijă de ei ! Și fără sfântul și preafericitul feisbuk și traversatul străzii nu merge. Probabil nici la toaletă.
      PS. Cine a făcut ceva fizică la școală poate calcula că la o frână de vreo 30 m și cu un contact în urma căruia săraca babă a zbura vreo 10 m cam care era viteza merțanului. Fii sigur că nu 50 km/h.
      PS 2. Fii sigur că și băiatul meu cel mare trecut bine de 20 de ani traversa la fel, degeaba ziceam eu orice. Apoi am rezolvat eu scurt problema, a făcut școala de șoferi. Să vezi tu cum înjura pietonii după fiecare oră de condus, curgea apa pe el câteodată. Dar el deja se asigură când trece strada.

      • Copiii locali Răspunde

        Auzi inteligentule… tu si ceilalti de pe pagina … stii cat inseamna o franare de 30 de m ? Un cacat… daca te informezi putin inainte sa vb si sa tot aruncati vina pe sofer sau pe pieton (nici pietonii nici soferii nu sunt mai buni, gasesti si destepti si inculti in ambele cazuri) Un SUV, de ultima generatie franeaza de la 100 km/h pana la 0 in 38 de metrii (xc 90 2017) si 42 de metrii un Range Rover Sport 2016.. un mercedes de genu din 2000-2003 fi sigur ca nu are nici pe aproape aceleasi capacitati de oprire ! Si da.. pietonii sa se uite in plm cand trec ca mai repede opresc ei decat o masina !! Sa stai si sa-l injuri pe ala cu masina ca nu s a oprit e mai bine decat sa iti vezi matele lipite de asfalt! Pietonii nu se asigura , mi a trecut si mie una pe trecere cand batea soarele extrem de puternic inainte de apus direct fata ma trageam pe drum cu 35 km/h ca nu vedeam nimic si curva sare in fata vb la telefon ca doar ea e pe trecere… noroc cu franele bune

        • y Răspunde

          Deci după logica ta baba să nici nu iasă din casă. Că dacă așteaptă până un deștept ca tine îi dă prioritate pe Botizului face și rădăcină. Dar sunt și eu șofer și văd cum traversează pietonii. Fii sigur că cineva pe drumul ăla i-a dat prioritate că doar nu a zburat până în banda a 2-a. Ăsta cu merțanul nu a fost atent sau a făcut altceva, a vorbit între timp la telefon. În rest constat că în afară de copiat niște date din broșuri referitor la mașini ești cam slab la fizică.

        • Sper ca nu tactu' Răspunde

          Voiai să scrii, Avortonu locului?

      • Kheok Răspunde

        Orice zic unii sau altii, pe trecere noi soferii nu avem nici un drept sau scuza.
        Acolo semenii nostrii care de múlté ori fac un ocol mare in deplasarea lor sa treaca, sunt stapani. Deci sper ca justitia va face dreptate sí astfel va disparea inca un pericol de pe strazile Satmarului.

    • Sper ca nu tactu' Răspunde

      Ești viitorul României? Sper ca nu! Ne-ai convins despre educația pe care ai primit-o de la părinții tăi! N-ai vrea să pleci din tara noastră? Mai gândește-te!

    • hamster Răspunde

      Nu are cablu, are furtunuri cu lichid de frana in ele.
      Cei de la ITP ar trebui sa te avertizeze cand se vede uzura pe ele si tu sa le schimbi.

  8. Eu Răspunde

    Alin are și el dreptate, câte capre si berbeci nu trec strada cu ochii în telefon, s-au nici cel puțin nu se asigură,aici poate nu e cazul…. săi fie țărâna ușoară….

  9. ina Răspunde

    Zilnic fac o gramada de km si ma intalnesc si cu ,capre si cu berbeci intradevar ca nu se asigura dar tu ca sofer trebuie sa fii atent ca doar ai si frana nu doar acceleratie . Am trecut si azi cu putin dupa producerea accidentuluisi am vazut unde era batranica fata de trecere…..

  10. flaviu Răspunde

    Da este o zona circulata si multi circula cu viteze mari in aceea zona fiind 2 benzi pe sens cred ca ar trebui semafor in aceea zona ca si la Billa cel putin

  11. Eu Răspunde

    Da normal că trebuie să fiu atent ca si șofer și mult mai atent ca și pieton,din păcate aici s au găsit multi deștepți sa acuze in stânga și dreapta,sunt sigur că și acești “deștepți”au butonat telefonul măcar o dată la volan sau au fost neatenți,nu cred că ar vrea careva sa fie in pielea șoferului….nu a lovito el pe băbuță că așa a vrut….

    • Mitica Răspunde

      Ba da! A lovit-o intenționat, de aia a aruncat-o 10 metri! Dacă voia s-o sperie puțin trecea pur și simplu peste ea!

  12. Carmen Răspunde

    Din pacate cunosc victima care a fost o adevarata doamna si care pot sa spun cu mina pe inima ca nu trecea strada fara sa se asigure de 3 ori. Dar si daca nu ar fi fost asa l as intreba pe domnul Alin chiar nu i e frica de Dumnezeu? Chiar nu are parinti care ies din casa? Josnic “domnule ” Alin!!!!

  13. vatra Răspunde

    dupa masina va fii un proces de 6 anii dupa care soferul scapa cu 1 an suspendare caz taranu tantas transurban si altele dumnezeu sa aiba griji de avocatii su—-ta mtam gitt or si altiii

    • Mitica Răspunde

      Nu va fi niciun proces! La noapte ăștia mută trecerea de pietoni mai încolo cu 1 metru! Bătrâna a trecut prin loc nepermis și fără să se asigure! Punem pariu? Vezi comunicatul politiei de mâine!

  14. gheorghe Răspunde

    Citesc si ma minunez de unele comentarii de pe aici.Dupa cum se poate vedea din poze si din filmare se pot constata unele lucruri:
    -nu se vede nici o urma de franare….dar absolut nimic.(daca tipul de la volan ar fi franat cu adevarat s-ar fi vazut ceva p-acolo chear si pe ultimii doi trei metri)
    -accidentul s-a produs pe banda doi de circulatie deci pietonul(unii ii spun baba …altii in alte feluri…eu spun ca era un OM….) a traversat prima banda pana sa ajunga la locul impactului,deci daca individul de la volan era doar PUTIN atent trebuia sa o vada si sa reactioneze…Cum? Ca si cum in in fata lui s-ar afla mama,sora nevasta sau fiica lui. N-a facut-o….!!
    Nenorocirea s-a intamplat si unii incep sa dea vina pe sarmana femeie .Eu vreau sa intreb ceva….Oare ce spune regulamentul de circulatie ?ce trebuie sa faci cand te apropii de o trecere de pietoni?…nu cumva scrie ca trebuie redusa viteza?daca nu scrie asta poate ca scrie sa marim atentia….
    Am o mare curiozitate :Ce ar comenta ,,unii”de pe aici daca in locul femeii ar fi cineva drag lor(mama,sotie,sora sau fiica…) ar mai arunca cu mizerii in altii? Va spun eu ca ar tuna si ar fulgera pe individul de la volan…(criminalul…nenorocitul…mi-a nenorocit familia cam astea ar fi comentariile lor))
    Ca si concluzie sau parere personala:I-mi pare rau pentru aceasta tragedie dar eu zic,,Pietonul are DREPTUL sa treaca pe trecerea de pietoni…ca el o trece in doua…sau cinci. minute….E DREPTUL lui.De ce sa il iau eu sau altul?. Asa -i ca te enervezi si faci urat cand cineva(nu neaparat in trafic) iti calca dreptul tau in picioare?
    Femeii acesteia i s-a luat DREPTUL EI de a traversa prin locul destinat pentru aceasta.
    Trist si dureros!

    • y Răspunde

      Foarte bine punctat. De fapt doamnei i s-a refuzat dreptul la viață. Și pentru ce ? Pentru 1-2 minute că ne grăbim ?

    • hamster Răspunde

      Lasa urmele de franare pentru specialisti. Ala nu ii asflat, ii beton lustruit de 20 de ani. Temperatura suprafetei de rulare, temperatura cauciucului, apa etc etc. Imediat ne zici ca si pe drum cu zapada trebuie sa se vada urmele de franare ca si vara la 40 de grade si asflatul uscat de 60.
      Mai trebuie sa iei in calcul si masina, nu toate au pedala de frana ca Renault-urile, Peugeot-urile si Citroen-urile. La nemti le place sa le faca mai tari.

  15. un cetatean Răspunde

    @hamster – da-te-n gura matii de prost ce esti. Un sofer adapteaza viteza la conditiile de mers. Daca a vazut ca este “beton lustruit de 20 de ani” trebuia sa mearga cu 20 hm/h.

  16. Tot eu Răspunde

    Semafoare nu se pun!!!!!!!
    La noi autoritățile au o problemă cu semafoarele.
    Cănd am văzut în urmă cu aprox.10 – 15 ani semafoarele din Zalău, Cluj, etc. n-aș fi crezut că la noi nici în 2017 nu vom avea.
    Cum spun ei ; comisia de circulație a hotărât…că nu este nevoie de …….

  17. Kheo Răspunde

    Va rog nu injurati! A murit un OM……Fie i tarana usoara!

    • Unu' Răspunde

      Să ne fie cu iertare, dar uneori nu poți să-ți păstrezi calmul în fața prostiei și indolenței unor derbedei care cred că cunosc codul rutier dar habar n-au de el sau îl interpretează, intenționat, după bunul plac!
      Vorba aia, vii cu vii și morții cu morții!
      Odihnească-se în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.