Ultima actualizare: ieri, 19:42
Locale

VIDEO. Sensul giratoriu de la Piața de Vechituri a fost reamenajat. ,,Se circulă mult mai bine”

Primăria Satu Mare continuă să lucreze la fluidizarea traficului, iar în acest sens, una dintre ultimele intersecții reamenajate se află la Piața de Vechituri, acolo unde municipalitatea a ,,renovat” sensul giratoriu.

Reamenajarea sensului giratoriu de la Piața de Vechituri, inclusiv prin reabilitarea unor porțiuni din străzile Lăcrămioarei, Rodnei și Barițiu, a dus la fluidizarea traficului rutier, care se desfășoară în condiții normale chiar și în zilele de miercuri și duminică.

”Experiența ne spune că acolo unde am înființat sensuri giratorii și le-am marcat corespunzător se circulă mult mai bine”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Sursa – Primăria Satu Mare

3 comentarii

  1. Bi bi imIUReszler Răspunde

    E foarte ok.Incercati totusi sa mariti sensul giratoriu de la burdea.

  2. Specialiastul Răspunde

    Vad ca fiecare sofer semnalizeazea iesirea din sens. Aaa nu. Degeaba aducem normalitate in ciurda de boi, daca nu suntem competenti si destul de inteligenti sa o folosim. Dai la o batranica un iphone e similar ca romanului sensul giratoriu. Doar in India se mai circula in halul asta.

  3. Norick Răspunde

    Lasati sensul asta de jucarie ?? Pe bune ? Acuma fara suparare dar unde ati vazut voi in lumea asta sens giratoriu cu dimensiuni ca asta ?? Poate in Congo … pe acolo inca n-am fost… :-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.