Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Cine este omul anului 2017 la Satu Mare? Așteptăm propuneri!

Cine este omul anului 2017 la Satu Mare? Consiliul Județean Satu Mare a organizat în ultimii ani o gală în care a premiat mai multe personalităţi, fiind desemnat inclusiv omul anului din Satu Mare.

În acest an însă nu a mai fost organizată o astfel de gală, prin urmare dorim să aflăm cine este omul anului 2017 în Satu Mare şi evident, pentru ce merite.

Puteţi face propuneri la rubrica de comentarii, alături de o scurtă motivaţie.

Propunerile pot fi făcute până vineri la ora 18:00, după care vom da start votului.

Sătmărenii au astfel posibilitatea să îşi exprime personal opţiunile, iar jurizarea să nu se facă în condiţii netransparente.

 

53 comentarii

  1. AutoNet Răspunde

    Eu propun copilaşul de la autonet.
    Marele super firma. Pruncul roli (nu merita litere mari) are obiceiul de a NU Plati ta.xiul.
    Eu zic ca merita …țăranul anului 2017.
    Bravo

  2. politist Răspunde

    Antim Benchis deoarece este politistul care a salvat doua vieti din incendiu

  3. Mihai Răspunde

    Darius Filip. Deoarece este singurul roman la conducerea județului care încearcă sa frâneze derapajele pro Ungaria făcute de UDMR Satu Mare. Este singurul care arată publicului ce face pentru cetățeanul care ii plătește salariul ( văd in fiecare zi pe Facebook ce face, in schimb la Pataki si Gabor daca nu înțeleg limba maghiara nu ma descurcurc pe pagina lor)

    • Hhjjk Răspunde

      Nu ma face sa rad:)) e penal. Mircea ardelean stie cel mai bine. Primaria Turulung, concurs functie publica, transfer finante functia director, apoi infiintare functie de director ajunct pentru tocmai prefectul actual in persoana. Procurorii satmareni nu se autosesizeaza le cam este frica!!!

  4. Alexandra Pietrar Răspunde

    Nicoleta Lontos ,de la asociatia Free Life lupta in fiecare zi pentru a juta cateii de pretutindeni si are grija de un adapost intreg

  5. Hyter Răspunde

    Locul 1 Kereskeny Gabor
    Locul 2 Antim Benchis
    Locul 3 primarul de Carei

    • pix rosu Răspunde

      Este din ce în ce mai clar de ce ați lansat provocarea: nevoia disperată de a o scoate pe toașa de la Negrești în frunte!

  6. M Răspunde

    Kereskenyi Gabor. A reinviat orasul, avem eveneminete care sa miste un pic populatia, targul de Craciun a fost foarte frumos, pe de alta parte am vazut investitii si modernizari in oras. Sutem pe drumul cel bun.

  7. Ksjabaj Răspunde

    Zimbru Ovidiu

  8. selnicean aliz Răspunde

    Nicoleta Lontos cine o cunoaste o va vota.

  9. vasile Răspunde

    Kereskenyi Gabor a inceput sa schimbe fata orasului, este ambitios ;i mult mai capabil decat ceilalti din UDMR.

  10. Gabor Răspunde

    D.l Octavian Petrică pentru fondurile aduse în județ

  11. Cornea Anca Răspunde

    Edita Enciu deoarece se ocupa de copii cu multă dragoste.

  12. Aosan Cristina Răspunde

    Edita Enciu, pentru că din resurse proprii a înființat o Asociație care se ocupa de copii cu probleme și în același timp îi sprijină și pe părinții acestora.

  13. pastorita Răspunde

    Vad ca va straduiti care cum puteti sa dati cate un exemplu !
    Este minunat! Dragi satmareni,sunt atatia oamani buni printre noi,si raman anonimi! Sunt multi cu functii inalte,si care datorita acestor functii ar putea face multe minuni pt oras si cetateni,dar nu fac!!!
    Sunt atatia care se inplica in activitati pro bono!
    Acest oras are nevoie de unitate,buna intelegere,gospodari devotati orasului nu manipulati de politic!
    Degeaba vrei sa fii gospodar pt orasul tau,daca altii vor altceva!!
    Omul anului 2017 este ales deja!
    Asa ca ne dam cu parerea degeaba!!!

  14. Gogo Manu Răspunde

    Clar,Kekeskenyi Gabor,pentru ca a reusit sa prosteasca satmarenii marindu-le impozitele cu 20 % desi in Baia Mare,oras cu pretentii mai mari,impozitele au ramas la acelasi nivel !! Bravo UDMR,bravo Kekeskeniy ,le-ati tras-o satmarenilor !!

  15. Marti Răspunde

    Nicoleta Lontos….. prietenii stiu de ce. 🙂

  16. Simona Răspunde

    Zimbru Ovidiu clar

  17. chereches simona Răspunde

    Edita Enciu om de aleasa omenie care se ocupa de copii din spectrul autism si tsa cu multa dragoste si devotament o adevarata Xena in adevaratul sens al cuvantului

  18. Mirela Sipa Răspunde

    Edita Enciu pentru implicarea in recuperarea copiilor cu autism. Daca unii ne-au tratat copiii cu autism cu indiferenta, Edita ne-a construit Castelul Erhard unde fiecare copil este primit cu bratele deschise.

  19. Omu Răspunde

    Mihai Gaman,primarul comunei Dorolt.Este un om minunat,priceput cu multe realizari!
    O recomand cu incredere!!!

  20. Norick for President Răspunde

    #1 Norick
    #2 Matroz
    #3 y

    • Norick Răspunde

      Mersi copile!Esti inmatur, dar apreciez gestul tau, mai ales pentru ca este sarbatoare.. ☺️
      La mulți ani tuturor, in special pentru cei enumerati de catre tine.. ☺️ ? ?

  21. y Răspunde

    @Norick for President, ai uitat pe Putin, Obama, Trump, Kim Jong Un și pe mămică-ta. În orice ordine vrei. Dar cu mă-ta dedesubt. Te rog nu mă provoca că nu-mi stă în fire să înjur.

    • Norick for President Răspunde

      Nu injura, uitate in jur. Tupei ai, iti trebuie doar un pic de elan.

      Y for President!!!!

      Cum de nu il propui pe LÁNG PÁL? Premiu post-mortem pentru activitatea de-o viata

  22. abc Răspunde

    Vai, dar nimeni nu-l propune pe avocatul Cozma? Pardon, am uitat că nu sunt pe portalseme.

  23. Sabina Buzas Răspunde

    Edita Enciu! Lupta din toate puterile pentru recuperarea copilașilor cu probleme, ne-a oferit Castelul Erhard și primește cu brațele deschise pe toți cei care ii cer ajutorul! Tot respectul!

  24. Alin Răspunde

    Negrea George
    Unul dintre tinerii cu care satu mare se poate mândri.

    • Corina Nica Răspunde

      George Negrea – un tânăr cu inimă minunată care a făcut Satu Mare cunoscut în întreaga țară şi peste hotare!

  25. Flaviu Borle Răspunde

    Georgica Negrea

  26. Viorel Răspunde

    RUDI, omul TIR. Din neajunsul său, a ajutat alți sărmani!

  27. Satu Mare Răspunde

    Butka Gergo. Pentru tot ce face pentru Satu Mare

  28. Politia RO Răspunde

    Antim Benchis, politist exemplar!

  29. Ionela Boicsuk Răspunde

    George negrea la cei 24 de ani pe care îi are, sătmăreanul George Negrea poate fi un exemplu pentru tinerii din generația lui. Se mandreste ca e roman si satmarean peste tot pe unde activează.
    A promovat imaginea orasului in mai multe tari, si chiar a adus oameni importanti de cultura, turism si administrație in vizita la Satu Mare, din mai multe tari.

  30. Jackie Kocsan Răspunde

    Omul anului e baiatu care vinde ziare la capatul podului. Si asta nu din gluma am scris.

  31. Laura Stemat Răspunde

    Îl propun pe Zimbru Ovidiu pentru ca ajuta cu sinceritate și din suflet și cu ajutorul celor cu inima mare multe familii aflate in dificultate !Apoi referitor orașului nostru lupta pentru binele și siguranța sătmărenilor punând semnul întrebării acolo unde e nevoie,impunându -se și voi in număr mare sustinand-ul!Cu respect

    • corector Răspunde

      Laura,Laura…zici ca-i terminat stiinţe juridice?D-apoi tu nu ştii alcătui o frază,nemaivorbind de lovituri cu băţu’n baltă ca ,,referitor oraşului nostru” sau ,,susţinând-ul”.Da’ nu-i bai dacă nu profezi în ştiinţele absolvite ci doar pe bandă la Drexi.Vedeţi,de aceea nu e bine să vă daţi numele în clar.

  32. satmarean Răspunde

    …eu propun ca ” omul anului 2017″ la Satu Mare sa fie toti satmarenii /oameni frumosi care au facut fapte bune pt semenii lor !… Si sunt foarte multi acestia ! Familia Lucut se numara printre ei, categoric !
    Fundatia Hans Linder se numara iarasi printre cei mai frumosi oameni , facatori de mult BINE !…
    Foarte multe firme romanesti si straine , multinationale , au facut EXTRAORDINAR DE MULT bine , ACOLO UNDE STATUL a esuat …Tuturor trebuie sa le fim recunoscatori si sa le multumim !…
    …Si pt ca acest ” Om al anului 2017″ la Satu Mare trebuie totusi sa poarte un nume ( sau doua nume !…)… eu , personal, cu toata sinceritatea si cu toata dragostea/respectul pt toti satmarenii /oameni frumosi /firmele si companiile straine care s-au implicat cu tot sufletul in acte de caritate minunate , … le-as propune pe minunatele Andreea Demeter si Edita Enciu – cele doua satmarence care au demarat primul proiect impotriva pedofiliei si care se lupta pt drepturile copiilor cu dizabilităţi , care constientizeaza publicului larg cu ce se confruntă părinţii care au copii cu tulburări din spectrul autist , de pilda …

    EDITA ENCIU – unul dintre fondatorii si presedinta Asociatiei “Castelul Erhard“ – merita tot respectul din lume si sa fie ” Omul anului 2017″ la Satu Mare pt ca MERITA pt lupta pe care o duce PERMANENT in favoarea copiilor cu autism !…
    De fapt , TOTI meritati tot binele si respectul din lume !…La multi ani , satmareni !

  33. abc Răspunde

    Oamenii de valoare fug de județul ăsta sau tac și fac fără să facă tămbălău. Rămâne să o puneți pe tanti Fedorca că tot se dă cu cărămida-n piept că a mutat PIB-ul țării la SM!

  34. spiridus-ghidus va multumeste cu tot respectul ,oameni buni !.... Răspunde

    P.S. NU UITATI , oameni frumosi si buni , din tara si din Diaspora noastra inimoasa si muncitoare, firme /multinationale romane sau straine , deopotriva, ca e nevoie permanent de VOI TOTI sa DARUITI VIATA , speranta !
    Sa nu uitati ca cel mai bine utilat SPITAL pt copiii cu cancer care se construieste in premiera in Romania in curtea Spitalului Marie Curie din Bucuresti are nevoie URGENT si permanent de VOI TOTI , asa cum au nevoie de VOI TOTI si nou-nascutii prematuri care au nevoie pt a supravietui de INCUBATOARE , iar cei care se lupta pt fiecare micut luptator sunt DOAR cei de la SALVATI COPIII , nu statul ! …
    Sunt doar 2 fundatii adevarate mentionate aici ( la acest P.S. ), fara de care zeci de mii de copii n-ar mai fi , dar numarul lor este mult/ mult mai mare ! …Si toate merita tot binele si respectul din lume si toata sustinerea !…

    AJUTATI-LE , va rog , sa poata ajuta si sa salveze vieti !…

    LA MULTI ANI , oameni frumosi si buni , oriunde v-ati afla pe aceasta planeta !…

  35. y Răspunde

    Dacă tot vreți să dați un titlu din ăsta, dați de ex. la Lions Club. Au făcut multe pentru dotarea spitalelor din județ în locul statului care veșnic nu are bani.

  36. Ionel M. Răspunde

    Cu siguranță, premiul pentru omul anului 2017 ar trebui să fie decernat unui om ce iubește Satu Mare și care s-a implicat, cu iubire, în viața comunității noastre și a promovat Sătmarul în țară și în lume. Am citit comentariile și, din păcate, niciunul nu corespunde tuturor criteriilor amintite mai sus. Totuși, voi propune un om pe care-l apreciez pentru activitatea culturală, Felician Pop, directorul Muzeului Județean Satu Mare.

  37. satmarean Răspunde

    Iustin Talpos, presedintele PMP Satu Mare.

  38. Zile d-l Geo Răspunde

    Eu propun pe Coica Dorel. Este extraordinar cum scapa tot timpul desi personalitati mult mai mari sint prinse ( Lucan, Burnei, etc.). Si in acest an SC Coica a continuat sa fure statul roman, platind salarii diferite in mina fata de cele din acte. Ii doresc succes in continuare si somn usor autoritatilor abilitate !!!!

  39. Alin Răspunde

    Ii propun pe toti satmarenii , ca- i mai suportam pe super edilii satmarului care au facut din el o ruina , ultima resedinta de judet din tara . Sa va fie rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.