Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Cine este omul anului 2017 în Satu Mare? Start VOT

Cine este omul anului 2017 în Satu Mare? Este o întrebare a cărei răspuns îl vom afla în curând. Anul 2017 nu pare a fi unul cu foarte multe realizări pentru judeţ, nici cu evenimente pozitive foarte multe, astfel încât să iasă în faţă personalităţi. Totuşi, pe baza comentariilor şi a mesajelor, am reuşit să încropim o listă cu persoane care reprezintă instituţii şi organizaţii, care s-au făcut remarcaţi.

Vă invităm aşadar să votaţi mai jos.

33 comentarii

  1. Iosif Răspunde

    ??”OLIMPIA” Satu Mare care fără ajutor și fără bani o lungă perioadă de timp s-a luptat până la capăt ca și un soldat rănit pe frontul de luptă și nu s-a predat cu toate că rănile continuă să-i sângereze și acum.
    PS: Cei menționați in alte comentarii, toți au un venit , dar acești băieți dintre care o parte cu familie si copii, de luni de zile nu au văzut un ban și uite că au sosit și pt ei sărbătorile care din păcate sunt triste.
    “VOTATI EROII NOSTRI ADEVARATI !”??

    • y Răspunde

      Denumirea ”corectă” a fotbaliștilor tăi este de mercenari. Hai mai bine să nu-ți povestesc o întâmplare într-o zi de joi cu 2 zile înainte de un meci în deplasare când Gavrilescu et comp. luau cu ei vreo 50 l de vin roșu și tot atâta alb de la Recaș. Mă gândesc că trebuia în autocar în loc de motorină.

    • Drex Răspunde

      La Drexlmeier cu ei!

  2. Carmen Răspunde

    Dar cei doi din primarie (consilierul de imagine-ce grandios suna-si primarul) ce au facut pt satmareni?? Scuze,am uitat de marirea impozitului si a salariilor lor.Mare realizare.

  3. Dumitru farcas instalatorul Răspunde

    Îmi cer scuze pentru Iosif, era beat de la vinul ieftin cumparat, Iosif dragul meu idiot, baga tu bani din buzunarul tau în eroii de la Olimpia.

  4. y Răspunde

    Denumirea ”corectă” a fotbaliștilor tăi este de mercenari. Hai mai bine să nu-ți povestesc o întâmplare într-o zi de joi cu 2 zile înainte de un meci în deplasare când Gavrilescu et comp. luau cu ei vreo 50 l de vin roșu și tot atâta alb de la Recaș. Mă gândesc că trebuia în autocar în loc de motorină. Și atunci erau probleme cu banii drept nu ca și acuma dar erau vreo 2-3 luni restante. Pentru ăsta să se dea bani? Și pentru fotbalul ăsta? Pe vremuri în Divizia C la Constructorul erau fotbaliști mai buni ca ăștia! De Someșul Satu Mare nici nu vorbesc!

  5. Mihai Răspunde

    Daca petrica muresan tamplar de elita la creatie a reusit. Dece sa nu fie si negrea omul anului. Sante-ti penibili. Avem doctori, oameni care au contat pentru dezvoltarea orasului si nu sant mentionati si voi puneti oameni fara valoare mare sa votam. Daca era votarea pe saitul primarie era oficial asa pierdere de vreme. Rusine redactorilor

  6. Miha Răspunde

    Dar primaru ce merite are? Eventual poate candida la betivul anului

    • The King1 Răspunde

      Corect.
      Ai dreptate.
      Primarul NU are ce cauta pe aceasta listă, de celălalt numit Butka nici vorbă.

  7. Ulici Răspunde

    Iezuiti? Ce creaturi mai sunt si astea? Astea au vrut sa aduca migrantii in satu mare. Da merita sai votam

    • abc Răspunde

      Faci o confuzie, ăia din Mădăras îs greco-catolici sau ortodocși care au vrut asta. Dar pentru tine nu contează, tot ce nu e ortodox e sectant sau mai rău, musulman. Hai, pa.

      • ulici Răspunde

        @abc:ca de obicei inainte de cinzeaca de dimineata,esti confuz!Intemeietorul Asociatiei Frères România , părintele Jean Magnan, a fost iezuit francez, sosit la Satu Mare în 1993.Restul poti citi si singur daca ti-ai revenit!

  8. Alin Răspunde

    Eu votez cu Fedorca. Consateana cu suflet mare. Votati si voi. Sărbători fericite

  9. Satmarean Răspunde

    Gabor omul anului? Vai ce urat suna. Ca au marit toate taxele sa l votam . Gunoi ungur impreuna cu gergo.
    Bolos merita votat restu sunt oameni simpli cu realizari nesemnificativa pentru judet.
    Cine e George Negrea? Nici nu am auzit de el. Ce a facut el pentru noi sa merite ?

  10. abc Răspunde

    “Anul 2017 nu pare a fi unul cu foarte realizări pentru judeţ”
    Ce dreku o vrut sa zica redactorul? Bai oameni buni puneti mana pe o carte de gramatica. Daca si cei mentionati pt oamenii anului sant ca voi este clar atunci

  11. ion Răspunde

    Omului anului este Maskulic, deoerace el si familia lui au gratis tot la restaurantul familiei Tarr, spagarulee

  12. Unu' Răspunde

    Un top de toata jena. Sunt oameni de afaceri mari in Tara oasului. Oameni care au contribuit la dezvoltarea orasului si voi faceti un top cu betivi, sarlatani, mizerabili si analfabeti. Ce josnic a-ti ajuns

    • sophia Răspunde

      Apropo de analfabeti : ” …josnici ati ajuns”!

    • pix rosu Răspunde

      Oameni de afaceri din Tara Oasului…. sa vedem: cine a transformat hotelul Dacia intr-o ruina? Cine s-a instalat in Autogara Satu Mare, prin niste manevre pe care nici presa nu le dezvaluie, nici autoritatile nu-s curioase sa le cerceteze in folosul public? Dar poluatorul Unicarm, cu hidoasele lui magazine? Da, afaceristii oseni si primarul merita premiul ex aequo!

  13. Pop Ioan Răspunde

    “Oamenii de afaceri mari din Tara Oasului “(Tantas etc,etc…) au tepuit statul cu zeci de milioane.Acestia din lista sint doar ucenici pe linga ei.

  14. Duce Răspunde

    Oșeni adevărați ?

  15. Coica Răspunde

    Victor Constantinovici e omul anului!

  16. Eu Răspunde

    Nicoleta Lontos

  17. KILLER DE HINGHERI Răspunde

    D-na NICOLETA LONTOS este omul anului ,un om cu suflet pur , restul sunt infecți

  18. Haiduc Stela Răspunde

    Budau Iulian

  19. sophia Răspunde

    Cand se da “Stop vot! ” ?

  20. peto kinga Răspunde

    Antim Benchis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.