Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Furia iubitorilor de animale: Câinii mor pe capete la Dara. E strigător la cer!

Locuitorii din Dara, dar și din împrejurimi, precum și sătmărenii iubitori de animale trag un nou semnal de alarmă cu privire la tratamentul la care sunt supuse animalele ce își duc veacul în deja celebrul ,,lagăr” din satul de la marginea Dorolțului. Oamenii sunt furioși, semnalează ilegalități și cer cu disperare ajutorul autorităților.

O sătmăreancă, iubitoare de animale însă neputincioasă când vine vorba de ajutorarea câinilor ce stau în ,,lagărul” de la Dara cere urgent o schimbare: ,,Este strigător la cer cum domnul Balogh Iosif care deține adăpostul de la Dara ține câinii în astfel de condiții. Vreau să știe lumea că în acest moment câinii mor pe capete eutanasiați fără ca hingherii să aștepte 14 zile așa cum scrie în contract. Primarul acestui oraș chiar nu vede ilegalitățile făcute de acest om sau nu dorește să vadă?”, sunt cuvintele sătmărencei.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

8 comentarii

  1. Elisabeta Donca Răspunde

    Noi iubitorii de ființe diverse de rasa umană încercăm să dăm voce celor care n-au. Așa se întâmplă și în alte țări ,dar acolo aceste voci au avut ecou. Acolo rasa ” balogh ” a fost depășită și înlocuită demult . Civilizația noastră se oglindește și în felul în care ne tratăm animalele . Și că paranteza vă spun că primarii marilor orașe occidentale au început să interzică focurile de artificii exact că să protejeze vietățile ( păsări, câini ,pisici, etc…) . Cât adevăr în cele scrise de domnul Huzau !

  2. y Răspunde

    Eu doar un singur lucru nu pricep. Cum merg în străinătate, în orice țară civilizată nu văd țipenie de câine vagabond. La noi trece an după an și totul este la fel dacă nu mai rău. Ia mergeți voi la străini și întrebați cum fac ei! Asta în caz că vreți să rezolvați problema nu numai să răciți gura degeaba. Oricum ar trebui niște amenzi mari, de descurajare pentru cei care aruncă câini pe stradă pentru că de vină pentru situație suntem noi, oamenii. ONG-urile nu pot rezolva situația pentru că sunt puțini, fără resurse, dar cred că nici nu vreau pentru că rămân fără obiectul muncii.

  3. Carmen Răspunde

    Este interesant ce scrieti.Aceasta specie ,zis Balogh , este pocait (frecventeaza secta de pe str Ceahlaului,acolo se vad masinile cu numarul “DDD”) ceea ce presupune “frica”de Dumnezeu.Sau are pile si “sus” si si-a cumperat dezlegare??

  4. Elisabeta Donca Răspunde

    Dar MAGOS ATTILA mai face parte din Ordinul medicilor veterinari ? Acestor specimene ( balogh , magos ,etc….) li se dau bani publici care ii folosesc pentru UCIDEREA bieților câini . Apropo Y, in străinătate pe străzi nu vezi , în primul rând, copii abandonați cu aurolacul în mâini și întâlnești rar câini rătăciți ! Acolo autoritățile nu închid ochii în fața acestor cazuri . Oricum o parte din răspuns l-ați dat d-voastra în a doua parte comentariului. ( va rog priviți și galeria foto din Gazeta de Nord Vest ! )

  5. Cățel măcelărit Răspunde

    Adevarul e ca trebuie făcut curat începând cu toți cățăii orașului.

  6. Ardelean Răspunde

    Plicul lui Balogh si-a schimbat doar destinataru, ca daca Gyuszi primea, urmasii lui de ce nu? Mai ales ca, declari ca e cadou la botezu copilului, si nu-ti are dna treaba.

  7. Jan Răspunde

    Ma intreb de ce reprezentantii oficiali ai ONG-urilor care se ocupa de protectia animalelor, nu fac o plingere penala concreta, depusa la organele de cercetare penala, pentru cruzime si rele tratamente aplicate animalelor.
    Un astfel de demers ar face mai mult decit toate vaicarelile din presa la un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.