Ultima actualizare: azi, 10:31

Locale

FOTO. Criminalistul din cazul Elodia a vorbit despre tripla crimă din Apa. ,,Ești cel care umblă în pașii infractorului”

Alex Poroşanu, omul din spatele marilor investigaţii criminale și care s-a ocupat de cazul Elodia a vorbit despre tripla crimă de la Apa și despre desfășurarea unei anchete. Viaţa se poate asemăna cu scenariul unui film poliţist atunci când îţi faci treaba cu pasiune, spune Alex Poroșanu, citat de Digi 24.

De opt ani de când lucreaza la Institutul Național de Criminalistică, adică în elita anchetatorilor, criminalistul Alex Poroșanu a investigat toate cazurile importante: de la dispariția Elodiei Ghinescu și până la tripla crimă de la Apa de săptămâna trecută. A investigat inclusiv accidentele aviatice de la Bacău sau Ostrov, scrie Digi 24.

„Ești cel care cumva umblă în paşii infractorului. Ştie de la faţa locului ce se va întâmpla cu proba asta, de ce o ridic în felul ăsta, ce urmăresc cu ea, ce rezultate aş putea avea din acestă probă. Cercetarea la faţa locului este izvorul probelor într-un caz penal”, spune tânărul criminalist, citat de Digi 24.

Alex Poroșanu a vorbit și despre durata unei anchete, despre care spune că nu se știe niciodată cât poate dura. „În criminalistică, şi mai ales în partea asta de cercetare la faţa locului, nu ştii niciodată când pleci, dar nu ştii nici când vii”, a mai precizat Alex Poroșanu.

Sursa – digi24.ro

12 comentarii

  1. pastorita Răspunde

    Tot respectul!! Dar o intrebare!!
    In cazul artistei de la teatru ati fost chemat? Daca da,ce rezultate aveti,ca nu sa mai auzit nimic! A fost o crima insotita de viol,si cred ca merita mai multa atentie!! Daca nu,de ce nu ati fost chemat,pt a elucida cazul??? Si acum,dupa atatia ani,orasul e nelinistit dupa aceea crima oribila!!
    Va cerem sa preluati si acel caz,daca aveti timp si curiozitatea cum a fost investigat!!!! Poate ne ajutati sa nu ramana cu autor necunoscut!!!

    • y Răspunde

      Eu cred că știu ei cine a fost dar nu-l pot dovedi. Cineva foarte apropiat trebuie să fie. De aceea tac ca porcul în kukuruz. Este totuși revoltător că acel criminal e și acum liber,

  2. y Răspunde

    Sigur stiu…ca procuroarea se lauda in presa ca va chema disdedimneata mascatii sa-l salte in cateva zile. Da de atunci a trecut ceva vreme. ..deci cred ca doar se lauda in gol.

  3. Vasi Răspunde

    Y, poate respectivul a fost la baile din Mateszalka si și-a cumpărat libertatea.

  4. y Răspunde

    @Vasi, crede-mă nu mă interesează subiectul cu săraca actriță omorâtă acum 3 ani. E cam jenant. Dar celălalt care scrie cu nickname-ul meu ar putea să-și folosească email-ul propriu. Că nu e mare lucru. Și poate nu sunt de acord cu ce scrie.

    • matroz Răspunde

      Nu iti comvine ca scrie cineva cu nick ul tau ,dar la tine nu a fost o problema ca ai folosit nickul meu .

      • Norick Răspunde

        Calmati-va macar duminica..
        Astiia de la portal fac figuri cu adresele si nickname. Si pe urma rad de noi, cum sarim in gat intte noi… ☺️ ? ?

      • y Răspunde

        @matroz, eu m-am semnat la sfârșit, asta este diferența.

  5. Ddd Răspunde

    Dar oare cine umbla in piscina pe la Mateszolka? Ca am mai auzit prin presa nationala ca asta locala e cam aservita unor frupulete

  6. Y Răspunde

    ???
    Cine este acest bou ??
    Mr. Y

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.