Ultima actualizare: azi, 13:02
Locale

FOTO&VIDEO. Casa de Cultură a Sindicatelor, arhiplină la spectacolul de Ziua Naţională

În organizarea Instituției Prefectului Județului Satu Mare, a Consiliului Județean Satu Mare, a Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină cu ocazia spectacolului dedicat „Zilei Naționale a României”.

Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Național, cântat de întreaga sală alături de Corul „Medieșana” de la Medieșu Aurit, urmând cu intervenția directorului Muzeului Județean Satu Mare, Felician Pop care a recitat o poezie patriotică, acesta fiind urmat de folkist-ul sătmărean George Negrea.

Dintre artiștii care au mai urcat pe scenă de Ziua Națională îi amintim pe: Ioan Dordoi și Felix Gălan, Petrică Mureșan, Ansamblul Folcloric „Cununița Năzdrăvană” – Maria Carmen Sas și Leontina Dorca, Georgiana Marina, Marian Buzilă, Ansamblul Folcloric al Județului „Doruri Sătmărene”, Ansamblul folcloric „ Csodaszarvas” din Agriş, Formaţia de dans german „Gemeinsam” Satu Mare, Grupul vocal „Miculeanca”.

 

Un comentariu

  1. adio Răspunde

    Unde i sefa de cabinet ca l a lasat pe Darius singur??? Nu cumva sa se piarda prin satmar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șah în școlile din județul Satu Mare

În perioada 15 noiembrie-10 decembrie 2017 C.S. Voința Satu Mare prin instructorii săi calificați organizează cursuri de șah în școlile...

Închide