Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Cu decapotabila în tunelul luminos din Satu Mare. Val de critici după un gest nesăbuit

Un tânăr din municipiul Satu Mare a ales să îşi facă o poză mai specială. Acesta a decis să intre cu maşina în tunelul de lumini din Piața 25 Octombrie.

Sătmăreanul şi-a parcat decapotabila în interiorul tunelului, s-a urcat pe ea şi le-a cerut, cel mai probabil unor prieteni, să îl pozeze. Pozele sale au ajuns imediat în mediul virtual, iar cei care nu au fost de acord cu gestul său l-au taxat aspru.

Isprava sătmăreanului a ajuns și în presa națională, iar valul de comentarii nu a întârziat să apară. Făcut în fel și chip, numit ,,cocalar” ori ,,jmeker”, tânărul va mai trebui să suporte o perioadă multitudinea de critici, venită la adresa sa.

Sursa foto – Drivers Satu Mare

 

 

17 comentarii

  1. y Răspunde

    Ce a învățat de acasă. Are un minus mare de 7 ani.

  2. Tyago Răspunde

    Beizadea de politai!!! Pacat de parintii lui, care-s oameni faini, dar fiul se vede ca e un prapadit notoriu

  3. Smecher Răspunde

    Mie mi ar fi RUSINE sa intru cu un asemenea gunoi de masina, de ar fi un BMW sau Mercedes, atunci da, dar cu un penal de Renault…..zero valoare.

  4. rudi Răspunde

    Un boschetar cu o masina de 5.000 euro, maxim, asadar avem un fata un pîrlit cu o masina pîrlita, demn de mila

    • The King Răspunde

      Asta este un gunoi de Renault, facut din PET uri…valoare maxim 2000 de euro.
      Zero. Si acest prost si epava lui.

  5. Bogu Răspunde

    Eu chear nu inteleg ce are lumea cu el!!! Dupa fata se vede ca e inteligent 🙂

    • Fan Răspunde

      Era inteligent taicasau daca isi punea prezervativ cand l-a facut!

      • Bogu Răspunde

        Daca tot ai deschis subiectul, hai sa facel balci 🙂 Defapt a fost facut atunci cand taicasau a zis ca “usa din spate” a lui masa e prea uzata si a decis pentru o singura data sa “intre pe usa din fata”…1 singura data si uite rezultatul. Om mediocru, prost crescut si cu pretentii de Monaco. Un viitor remarcabil va avea 🙂

  6. Marcel Răspunde

    Îl cunosc foarte bine pe acest tânăr, care este un băiat cu foarte mult bun simt si chiar n-a gresit cu nimic. Opinia publică de Satu Mare este foarte exigentă si atentă la aspecte minore. Articol de rahat.

  7. Eu Răspunde

    Bravo Ionut ! Ai dat si tu o paine presei .. altfel mancau de pe jos ! ?

  8. Tu Răspunde

    Da a fost un gest necugetat, care a fost perceput și dat o conotație ca fiind o faptă pentru care eu spun că trebuia reținut. Ce spuneți? Acest lucru deduc din comentariile pe care le emiteți, apelativele pe care le folosiți și la adresa parintilor. Etichete pe care le puneți voi cei fără ,, pata,, și sunt sigura că sunteți mai mult decât perfecți, aveți o conștiință de un alb imaculat, din moment ce folosiți cu atât de multă ușurință asemenea expresii . Da toți am devenit justitiari peste noapte. Dar nu gândim că fiecare dintre noi putem greși la un moment dat și asemenea cuvinte pot răni. Dar dacă acest lucru vă dă o asemenea satisfacție nu sunt eu în măsura să vă iau această plăcere dragi justitiari. Țineți-o tot așa. O zi frumoasă plină de ,, teme și subiecte,, fabuloase vă doresc, dar nu mai grave……. ca acesta.

    • comentator Răspunde

      Ideea este că nu e chiar așa un lucru foarte-foarte grav, dar poate prea ușor trecem peste aceste derapaje față de civilizat, aceste ”jmekerii” sau ”balkanisme” și care ajung să ne umple zilele. În orice domeniu te întâlnești cu ele de la administrație locală sau servicii până la Guvern sau televiziuni și ajungi că la fiecare moment să le parezi, să te ferești de ele. Exact asta este motivul pentru care noi nu suntem Germania sau Anglia, de țările scandinave nici nu vorbesc, și așa nici nu vom fi. În țările civilizate așa ceva nu se face și punct.

  9. Tu Răspunde

    Aveți dreptate d-le comentator, nu sunt de acord să trecem peste,, derapaje,, trebuie taxate dar putem face acest lucru într-un mod civilizat și folosind expresii obiective în funcție de gravitatea faptei fără a-l implica și pe străbunicul persoanei. Dar dacă ni se pare ca pedeapsa a fost prea mică, noi societatea perfectă o putem pune de un protest pentru retinerea lui? Ce părere aveți d-le comentator? Deschidem o listă de adeziuni? Cerem autorizatie? Dacă tot suntem justitiari. Măcar s-o facem lată.

  10. Tu Răspunde

    Și poate cu fapta acestui tânăr, schimbam totul de sus până jos, comportamente, mentalități, educație și poate atunci vom deveni umani. Vă doresc ca într-o asemenea societate să aveți multă liniște cu dumneavoastră și răbdare cu ceilalți.

    • comentator Răspunde

      Mulți nu apucăm acea societate. Becalismele și biancadrăgușanismele sunt prea molipsitoare. ”Stupid people” și ”omul-de-tip-nou” este deja pretutindeni. Dar gata, prea mult despre un subiect ca ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.