Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Un fost fotbalist al Olimpiei Satu Mare va lucra pentru Arsenal Londra

Arsenal Londra mizează, începând de ieri, pe serviciile unui român, fost fotbalist la Olimpia Satu Mare. Stelian Farcău are 42 de ani şi a fost angajat de clubul londonez ca scouter pentru zona de Sud Est a Europei. ”Mă bucur să vă anunţ că de astăzi cariera mea profesională intră într-o nouă etapă. Mulţumesc clubului Arsenal Londra pentru încrederea de a mă primi în departamentul său de scouteri, urmând să fiu responsabilul zonei de Sud-Est a Europei”, a scris Stelian Farcău pe contul său de socializare, citat de Pro Sport.

Fost fotbalist în Liga a 2-a la FC Bihor, Olimpia Satu Mare şi Liberty Salonta, Stelian Farcău este posesor al licenţei A şi a antrenat la nivel de juniori la FC Bihor şi Liberty Salonta. La seniori, s-a aflat pe banca tehnică a echipei FC Bihor, ca second şi ca principal.

”Stelian Farcău a devenit primul roman din istoria lui Arsenal cu o funcţie în cadrul clubului londonez. Este o poziţie care îi răsplăteşte de deplin seriozitatea şi profesionalismul de care a dat mereu dovadă. Mult success, Stelian!”, a fost mesajul postat pe facebook de agentul de jucători Cătălin Sărmăşan, citat de Pro Sport.

Sursa – prosport.ro

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.