Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Fenomen rar: Cer roz la Satu Mare

Un fenomen rar și-a făcut apariția, în această dimineață, în Satu Mare. Cerul și-a schimbat culoarea într-un roz puternic, combinat cu un violet de asemenea accentuat, iar sătmărenii nu au ezitat să imortalizeze momentul.

Imaginile cu cerul Sătmarului colorat în roz au fost surprinse de o sătmăreancă, în această dimineață: ,,Fenomen rar la Satu Mare. Ora 7.30. 12.12.2017, a precizat aceasta în descrierea imaginilor care au acaparat multe priviri.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

2 comentarii

  1. y Răspunde

    Nimic nou. Înseamnă că e mult praf în aer, difracție coroborat cu răsăritul Soarelui. Și am înțeles că e cod de vânt puternic dinspre vest. Ați descoperit apa caldă și mersul pe jos. Toți bătrânii de la țară știu ce înseamnă acest fenomen.

  2. ccc Răspunde

    Pamantul e plat de aceea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.