Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Reușita unei campanii de succes. Mobilizare fantastică pentru copiii abandonați. Mii de mulțumiri

Asistenţii sociali din Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare aduc mii de mulţimiri numeroşilor sătmăreni, dar și oamenilor cu suflet mare din toate colțurile țării precum și din străinătate, care s-au implicat în campania de ajutorare a copiilor abandonaţi sau pentru cei proveniţi din familii cu probleme sociale.

Mesajul asistenților:

Asistentii sociali ai Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, in numele Conducerii , a personalului Sectiilor Neonatologie, Pediatrie Satu Mare, Chirurgie Pediatrica, UPU Pediatrie, Pediatrie Tasnad, Sectiile Pediatrie si Neonatologie ale Spitalului Municipal Carei si Centrului Maternal Lorena al DGASPC Satu Mare, dar mai ales in numele copiilor, va aducem mii de multumiri pentru felul minunat in care ati raspuns initiativei noastre de a srijini copiii abandonati si cei proveniti din familii cu carente sociale, dar si in numele mamelor care au fost sprijinite pentru a-si putea ingriji copilasii corespunzator.
Campaniei noastre au raspuns oameni cu suflet mare din intreg judetul, din toate colturile tarii dar si din strainatate, din Germania, Olanda , Belgia, Italia si Spania.
Din luna Aprilie cand a fost demarata actiunea noastra pana in prezent am primit constant donatii care ne-au ajutat sa asiguram conditii optime copiilor aflati in situatii dificile pe perioada spitalizarii in unitatea noastra.
Tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit dovedind un profund spirit civic si deschidere pentru ajutorarea celor aflati in nevoie, va aducem calde multumiri si intrega recunostinta, cu speranta ca ne veti sprijini si pe viitor!
Sa fiti rasplatiti cu sanatate, pace si bucurie iar Sfintele Sarbatori sa va aduca tot ce va doriti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.