Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Zâmbete de Crăciun de la DRÄXLMAIER Satu Mare

Zâmbete de Crăciun de la DRÄXLMAIER Satu Mare. Angajații companiei au pregătit surprize pentru copii și tineri din centrele de plasament din județ. Inițiativa a aparținut angajaţilor de la Departamentul Resurse Umane, care au lansat invitația ca fiecare să aducă jucării, dulciuri, rechizite și hăinuțe pentru a compune pachete de cadouri sub îndemnul ”Să oferim zâmbete de Crăciun!”.

Toată lumea s-a mobilizat și, în numai o săptămână, s-au adunat numeroase produse, care au fost integrate în pachețele de cadouri pentru cei 250 de copii din cele 17 centre din județ.

”Înainte de toate, DRÄXLMAIER este o companie de familie și asta își pune amprenta asupra implicării pe care înțelege să o aibă în comunitatea din care face parte. Acțiunea caritabilă organizată luna aceasta a pus în lumină spiritul generos și sufletul cald al celor care împreună sunt DRÄXLMAIER Satu Mare. Considerând numărul impresionant de colegi care s-au implicat și au făcut această acțiune posibilă, suntem mândri că suntem DRÄXLMAIER! Vom continua să inițiem proiecte prin care să generăm un impact pozitiv în comunitatea din care facem parte”, spune Silvia Păulescu, manager Resurse Umane, DRÄXLMAIER Satu Mare.

Pachetele au fost livrate la destinație, predate și primite cu multă bucurie. Ajutoarele lui Moș Crăciun într-adevăr au primit multe zâmbete și îmbrățișări în semn de mulțumire de la copii.

”Am vizitat mai multe centre unde am întâlnit copii de toate vârstele. Am fost întâmpinați după cum este obiceiul din străbuni cu colinde de Crăciun care răsunau divin din glasurile lor de îngeri.  Când au primit darurile de la “Moș Crăciun” pe fața lor s-a citit o imensă bucurie și recunoștință. Ne-au sărit în brațe, ne-au mulțumit și parcă ar fi dorit să nu mai plecăm de acolo. Ne-am despărțit cu greu de fiecare în parte”, mărturisește Supuran-Cernat Florinela, unul dintre voluntarii care au participat și la distribuirea cadourilor.

”Am rămas foarte impresionat de copii, de bucuria cu care ne-au primit. Au fost fericiți să primească cadourile aduse de noi. Mă tot gândesc că ar trebui să îi mai vizităm, să vedem ce mai fac ei”, povestește Adrian Scurt despre experiența trăită.

Impresionați de experiența trăită, colegii de la DRÄXLMAIER Satu Mare și-au propus să fie alături de copii și anul viitor, prin diferite acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.