Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Conferință de presă în autobuz. Primarul prezintă principalele realizări din acest an

În această dimineață, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, împreună cu viceprimarii și câțiva consilieri, au organizat o conferință de presă cu totul și cu totul inedită. Întâlnirea a avut loc într-unul dintre noile autobuze Transurban.

Printre altele, edilul-șef a ținut să prezinte principalele realizări din acest an.

,,Am vrut să vă arătăm unul dintre autobuzele achiziționate. Ne deplasăm să vizionăm execuția mai multor lucrări publice care au fost efectuate în anul 2017. Capitolul modernizare străzi conține 32 de obiective modernizate în acest an”, a declarat Kereskenyi Gabor.

22 comentarii

  1. kovacs Răspunde

    daca si Bertici asta este consilier local, atunci ne-am ajuns ca neam, ca nivel de politicieni si perspective pentru Satu Mare

  2. Pop Ioan Răspunde

    Si-a cumparat bilet sau au facut “blatul”?Sau a fost “Cursa speciala”?

  3. matroz Răspunde

    Din pacate atat putem !Sa facem circ cu niste vechituri,sa majoram taxe si impozite…Eu cred ca e furie sau o ura impotriva locuitorilor acestui oras !
    Ce parere aveti daca toti cetatenii din oras si-ar plati impozitele si taxele incepand cu trim.IV?Asa putem sa le spunem incompetentilor de ieri si de azi ca nu suntem de acord cu ei!
    Sau prefer sa ma las sanctionat de politia locala,nu platesc amenda si in aceste conditii nu-mi accepta nici plata impozitului!Ce e mult e mult!

    • escape Răspunde

      Ce te a revoltat in halu asta marinarule? Ca au fost de n-ori mai multe realizari decat in regimul trecut?

    • y Răspunde

      @matroz, țin minte o știre de acum 2 sau 3 ani de prin Ungaria când un cetățean supărat pe administrația locală a refuzat să plătească impozitul pentru că primăria, considera el, fură banii cetățenilor și cheltuie aiurea. Dar a fost de acord să presteze orice muncă în folosul comunității până la achitarea taxelor locale. Și a măturat strada, a stropit spațiile verzi, a cărat rahatul cu vidanja etc. Pe cuvântul meu nu e o idee rea în situația actuală. Munca mea nu se poate fura dar nici nu îmbogățesc vreun băiat deștept local. Dar astea sunt numai vise, că din prima zi va fi coadă la finanțele locale.

      • Tataye Răspunde

        >)) Mă înscriu și io!
        Sunt conștient că primăria are nevoie de bani pentru investiții, dar problema e că eu nu sunt 100% de acord cu unele cheltuieli! De exemplu, lui Olimpia nu i-aș da nici un sfanț!

        • y Răspunde

          Cu faza cu Olimpia sunt absolut de acord și eu. Dar eu de exemplu aș vrea înapoi taxa minunată de salubrizare votată tot de deștepții ăștia din consiliu. Nu numai că este ilegal ce au făcut dar practic au furat banii ăia din buzunarele noastre.

        • Norick Răspunde

          Dacă-i gaşca e o.k. vin şi eu la măturat , puteţi baza şi pe mine … 😉 😉

  4. Norick Răspunde

    Lasand gluma la o parte acuma chiar ca ai dreptate, dar degeaba ne stresam noi , tot nu se va schimba nimic in favoarea cetateanului .
    Sarbatori (cat mai) fericite ! 🙂

  5. The King Răspunde

    Aceast om nu a stiut sa vorbeasca limba romana nici cand mi a fost coleg de clasa dar nici acum nu stie cand a ajuns Primar de municipiu. Numai â…ă…â…â…ă..si multa bălbăialâ.
    Bravo.

  6. Kiwi Răspunde

    FELICITĂRI primatului si directorasului transuuuurban , SUNT AUTOBUZE NOI s au SECOND Fand ?????

  7. Kove Răspunde

    Crăciun Ciprian poartă in casă cu Udmr s au doar de Crăciun împodobeste Udmr ptr o functie de viceprimar ???

  8. M Răspunde

    In sfarsit se intampla ceva si in Satu Mare. Coica facea si el in 10 ani ce a facut Gabod intr-unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.