Ultima actualizare: azi, 19:43

Locale

FOTO&VIDEO. Sensul giratoriu de la Kaufland a prins contur

Sensul giratoriu de pe Drumul Botizului, construit de cei de la Kaufland a prins contur, muncitorii lucrând de zor pentru a finaliza lucrarea. O bună bucată din noua intersecție a fost deja construită, iar lucrarea se află în grafic.

Muncitorii care se ocupă de construcția noului sens giratoriu au pus serios osul la treabă, iar rezultatele nu au întârziat să apară. S-a lucrat inclusiv ieri, duminică, 10 decembrie, iar în această dimineață intersecția a prins contur.

Circulația se desfășoară relativ normal, traficul intensificându-se doar la orele de vârf. Cu toate acestea, șoferii arată prudență când circulă în zonă, iar în același timp muncitorii trag tare pentru a termina lucrarea până finalul anului.

Și lucrările la noul supermarket Kaufland au avansat vizibil. Magazinul, amplasat pe strada Corvinilor, colț cu Drumul Botizului, urmează să fie inaugurat, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

 

 

13 comentarii

  1. Gabor Răspunde

    Ninge, ploua tarr lucreaza. Deja tot asfaltul ii sfarmat. BRAVO BAH!!!!

  2. Tataye Răspunde

    Ioooi, abia aștept să se deschidă, să nu mai fie necesar să trec podul pentru cumpărături!

  3. Sorin Răspunde

    Spor la treaba constructorilor cu rugamintea sa fie mai atenti si sa asigure o foarte buna semnalizare a lucrarilor care se efectueaza atat pe carosabil cat si pe trotuare!
    Autoritatile locale, in speta responsabilii din primarie dar si din politie, nu vad cum se fac/nu se fac semnalizarile in acest oras?

  4. giovanni Răspunde

    La TARR acasă si la Primar in curte ar trebui să fac sens giratoriu .Si pt voi puterile care va e greu sa treceți podul mai bine vati misca un pic mai mult ca imediat sunteti mai grasi ca porcii de crăciun.

  5. Alin Răspunde

    o “porcarie” de sens ! banda dreapta dispre blocuri trebuia facuta cu curba pierduta si delimitata de banda dinspre sens ca la Dedeman , sa poti merge “ata” spre Baia -Mare , basca ca mai urmeaza un sens la strand , pentru vestitul pod secular care nu se mai face !

  6. giovanni Răspunde

    Ea ma ca stie Tataye italiană. Auzi Tataye am o intrebare !Dacă mata nu era curva oare tu mai erai?

  7. Ferm Răspunde

    Sens giratoriu la 20-30 de metri unul dupa altul, Doar in Satu Mare, asa ceva. Au taiat toti pomii ca sa faca o prostie de sens. Era orasul varza dar se face si mai varza

  8. Norick Răspunde

    Vezi ca era mai fain pe vremuri cand umblati cu caruta si /sau calare…. :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.