Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. Două maşini noi vin în Satu Mare!

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. Două sătmărence au câştigat câte o dacia nou nouţă.  In urma tragerii la sorti transmisa in direct, de România TV, au fost extrase cele 10 taloane castigatoare pentru cele 10 autoturisme oferite de Catena in cadrul campaniei “Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta”, desfasurata in perioada 13 noiembrie – 20 decembrie.

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. Astfel, cele 10 taloane au fost depuse de urmatorii participanti la concurs:

  1. POPOVICIU ERICA, Dej
  2. BADICA ADINA MIHAELA, Mioveni
  3. CONDURACHE MARIA, Timisoara
  4. CALIN ANUTA, Bacau
  5. STAN EUGENIA, Satu-Mare
  6. FABIAN MARIA, Negresti-Oas
  7. DINDIRICA FLORICA, Giurgiu
  8. VOINEA ILEANA, Ramnicu Valcea
  9. CHIVOIU MIOARA, Focsani
  10. POPESCU EUGEN, Caracal

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. Taloanele castigatoare extrase au fost validate intr-o prima etapa – verificarea datelor inscrise in taloane – de catre comisia formata din Alina Marinescu, director general Catena, Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si non-farma, si Alexandra Ionica, avocat. Pe de alta parte, au fost extrase si 10 taloane de rezerva, in cazul in care cei 10 castigatori desemnati nu prezinta dovezile necesare validarii castigului.

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. In cea de-a doua etapa a validarii premiilor, castigatorii vor fi contactati telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare si vor fi invitati in farmacii (li se va indica exact in care anume farmacie Catena trebuie sa se prezinte), cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia au completat talonul, potrivit regulamentului. Abia dupa confirmarea acestor date, castigatorul poate intra in posesia premiului.

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. In vederea validarii talonului castigator, participantii castigatori vor trebui sa se prezinte in farmacii pana la data de 12.01.2018 (inclusiv). In situatia in care castigatorul anuntat nu se prezinta in farmacie sau nu se poate identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva.

LISTĂ CÂŞTIGĂTORI CATENA. Astfel, dupa data de 12.01.2018, se vor afisa noii eventual castigatori, desemnati in baza taloanelor de rezerva extrase, in functie de ordinea extragerii. In termen de 2 zile de la momentul afisarii noilor castigatori, acestia vor fi contactati de catre reprezentantul Organizatorului/ farmaciei Catena si vor trebui sa se prezinte in farmacia Catena indicata in momentul contactarii in vederea validarii talonului castigator, in termen de maximum 7 zile de la momentul afisarii.

sursa: România TV

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Daca planificam ce urmeaza sa facem in trecut am prins si ziua in care calatoriile in timp sunt posibile, ceea ce nu prea credeam.

  2. Florescu Nicolae Răspunde

    Lista este de anul trecut.Cind publicați câștigători din 2018

  3. Trifoi ana Răspunde

    Eu tot primesc mesaje .ca am castigat sm rd10

  4. CONSTANTIN BORCEA Răspunde

    Cînd este estragerea cu mașina

  5. manea cristian Răspunde

    eu am intrebat in farmaciile catena despre lista si nu stie nimeni nimic, asa transparenta….o mare minciuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.