Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Rupt de beat, un șofer de 72 de ani s-a înfipt cu mașina într-un stâlp

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gherța Mică au fost sesizați despre faptul că în comuna Batarci, pe strada Pădurii, un autovehicul a lovit un stâlp aflat pe marginea drumului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 72 de ani, din aceeași comună a intrat cu partea frontală a autoturismului, într-un stâlp. În urma impactului nu au rezultat victime.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. gheorghe Răspunde

    Mai stalpilor…hac.hac ia trejetziva in laturi…hac ..hac ca vreu sa trec pantre voi..hac hac…Osanul printre sughituri o vrut sa treca printre cei doi stalpi(bineinteles ca era unul dar din cauza aburilor bahici vedea doi…sau mai multi?)No ia amu l-am luat in bratze ca n-am nimerit pantre iei.
    Caine-o facut crasma-n drum,
    Ala n-o fost om nebun,
    Ala no fost om cuminte,
    Cine intra-n ea sa cante… Dupa aia suie-te la volan…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.