Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Satu Mare vrea în Cartea Recordurilor! Panou din milioane de capace de PET-uri

Satu Mare are de gând să intre în Cartea Recordurilor. Agenția pentru Protecția Mediului (APM), împreună cu un grup puternic format din elevi, profesori și părinți au început primele demersuri. Pentru realizarea acestui obiectiv extrem de îndrăzneț, se are în vedere realizarea celui mai lung panou realizat din capace de PET-uri.

Aceste capace vor fi colectate în cadrul programului de educație ecologică intitulat ”Milioane de capace, milioane de zâmbete” ce a fost lansat astăzi la Complexul Ecologic ”Casa Verde”.

”Vom încerca să realizăm împreună cel mai lung panou realizat vreodată pe plan mondial. Dacă vor reuși acest lucru, cu sprijinul Consiliului Județean, ne vom înscrie în Cartea Recordurilor. De asemenea, dacă vom reuși să colectăm peste 6 milioane de capace atunci vom intra în acest context în Cartea Recordurilor”, a declarat directorul Agenției pentru Protecția Mediului Satu MareBekessy Elisabeta.

5 comentarii

  1. szatmari Răspunde

    Bravo! Felicitari pentru initiativa, meritati tot suportul satmarenilor.

  2. misu Răspunde

    YESSSSS !
    Si dupa omologarea recordului punem capacele la loc, iar din PET -urile alea facem un pod plutitor peste Somes si mai realizam si al doilea record mondial

  3. pcr Răspunde

    misu 4 stai jos ca bubui de prostie

  4. misu Răspunde

    ai facut ochi kktule de pcr?

  5. mipudeco Răspunde

    Pentru a aduna multe capace este bine sa se solicite tuturor unitatilor scolare sa faca acest lucru, sa le adune, iar, o data pe luna, cineva sa le colecteze de la scoli. Nu este mare lucru, trebuie un pic de mobilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.