Ultima actualizare: ieri, 21:49
Locale

Se caută 800 de muncitori pentru recoltat căpșuni în Spania. Durata contractului și salariul oferit

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania – firma SUREXPORT (400 de femei și 200 de cupluri) pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018 (nu se solicită experiență).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să foloseasca mijlocul de transport oferit de firmă. Preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală “apt pentru muncă”.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES Călin Mădălina din cadrul AJOFM Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36 telefon 0261/770237

Sursa – Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare

 

 

 

 

 

 

 

4 comentarii

 1. Norick Răspunde

  Halala si spanioli astia, in decembrie recolteaza capsuni.

  • Norick Răspunde

   Da’ alt nickname n- ai gasit pui de dac ?? Du-te la barta ati si fura de acolo salam cu ciuperci , sau ce vrei , dar lasa-ne cu prostiile tale . Mai bine cauta-ti ceva de munca si nu murdaresti aici tastatura… :-)))

   • Norick Răspunde

    P.S. vezi ce habauc esti si comentezi inainte sa citesti ?? Scrie in stirea de mai sus clar ca doar in februarie 2018 se estimeaza angajarile – dar tu si pe camp ai ramane corigent… :-)))

 2. Pcr Răspunde

  Țeapă pe fată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Traficant de migranți și 4 irakieni, prinși în județul Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul P.F. Berveni au depistat patru cetățeni irakieni, solicitanţi de azil în România, care au...

Închide