Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Târg de nunți vineri și sâmbătă la restaurantul Veneția. Intrare liberă

În acest sfârșit de an, pe lângă pregătirile pentru Sărbători și planurile pentru petrecerea de Crăciun, viitoarele mirese, dar și viitorii miri vor avea parte de o surpriză de zile mari, pregătită de unul dintre cele mai cunoscute restaurante din municipiul Satu Mare. Cu două zile înainte de Ajunul Crăciunului, cei cu planuri de căsătorie sunt așteptați la Târgul de Nuntă de la Restaurantul Veneția, un eveniment ce promite să întreacă toate așteptările.

Târgul de Nuntă, organizat la Restaurantul Veneția din Satu Mare, situat pe bulevardul Lalelei, nr. 1, se va întinde pe două zile și va avea loc în perioada 22-23 decembrie. În ambele zile, vineri și sâmbătă, târgul va fi deschis între orele 10.00 și 20.00 iar intrarea va fi liberă.

La acest eveniment vor participa nenumărate firme de rochii de mireasă, fotografi, DJ, firme de decorațiuni, florării și agenții de turism. De asemenea, la acest Târg de Nunți va participa și binecunoscutul designer de rochii de mireasă, sătmărenaca Ioana Călin.

De menționat că la acest eveniment, în incinta Restaurantului Veneția va fi și o limuzină de închiriat pentru nunți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.