Ultima actualizare: azi, 13:08

Locale

Tineri din Satu Mare, prinși cu mii de petarde. S-au ales cu dosar penal

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în cursul zilei de ieri, joi, 28 decembrie, în municipiul Satu Mare, doi tineri, de 14, respectiv 16 de ani, ambii din Satu Mare care dețineau asupra lor 1 924 bucăți pocnitori, din categoria celor interzise la deținere.

De asemenea, la data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat, în localitatea Agriș, un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa 3 960 bucăți de petarde, din categoria celor interzise la deținere.

Tot la data de 28 decembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, au identificat, pe raza localității Coca, un tânăr, de 21 de ani, din Gherța Mică, având asupra sa 1090 bucăți de petarde, din categoria celor interzise la deținere.

 În aceste cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiune cu articole pirotehnice, fără drept.

Sursa – IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.