Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

În atenția sătmărenilor! Programul de colectare a deșeurilor în următoarele zile

Primăria Municipiului Satu Mare și operatorul de salubritate Florisal S.A aduc la cunoștința cetățenilor programul de colectare selectivă pentru următoarele zile.

Astfel, în 30 decembrie colectarea deșeurilor menajere se va desfășura conform programului. Duminică, 31 decembrie NU se va realiza colectarea deșeurilor menajare deoarece în această zi depozitul de deșeuri de la Doba este închis.

La solicitarea Primăriei Municipiului Satu Mare și a operatorului în 1 ianuarie, depozitul de deșeuri de la Doba își reia activitatea și astfel în prima zi din an, operatorul de salubritate va desfășura colectarea deșeurilor menajere conform programului normal.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

4 comentarii

  1. Depozitul Ecologic Doba Răspunde

    Pentru a asigura partea finala a serviciului de salubrizare pentru intreg judetul Satu Mare, Depozitul Ecologic Doba, a carui operator este un Serviciu Public al Consiliului Judetean Satu Mare, este deschis in fiecare zi, inclusiv sambata, intre orele 8.00-20.00; a fost deschis in ziua de Craciun, si va fi deschis si in ziua de An Nou pana la ora 15.00.
    Singura zi din saptamana in care depozitul nu este deschis este duminica.
    LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR SATMARENILOR!
    Echipa Depozitului Ecologic Doba

  2. Pop Ioan Răspunde

    Asa dati crezere Primariei si familionului Puscas.Apropo,stie cineva ,Silica unde isi scalda “icrele”,acum de sarbatori?

  3. Pop Ioan Răspunde

    Scuze.Crezere=crezare.

  4. sm Răspunde

    precis se scaldă într-un loc foarte foarte scump plătit de noi toți sătmărenii pe care ne-a lăsat să ne scăldăm în gunoaie, ca de obicei! Dar desigur Primăria nu vede….nu știe…doar minte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.