Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

Ultima fiţă de Crăciun. A chemat ambulanţa, pentru că nu avea bani de taxi!

Ultima fiţă de Crăciun în judeţul Satu Mare. În noaptea de duminică spre luni, când se umbla la colindat, un bărbat a chemat ambulanţa în Botiz, afirmând că a fost lovit de o maşină care a şi părăsit locul faptei.

Bărbatul a inventat  bine povestea, spunând şi culoarea maşinii şi numărul de înmatriculare, din Marea Britanie. Imediat, în Botiz a ajuns o ambulanţă, care l-a luat pe bărbat şi l-a dus la Urgenţe pentru investigaţii, doar că la Satu Mare s-a descoperit că acesta nu a suferit nicio rană.

După mai multe investigaţii, ţinându-se seama şi de starea euforică a bărbatului, s-a ajuns la concluzia că totul a fost doar o înşelăciune. Bărbatul nu ar fi avut bani de taxi, astfel că a invetat povestea pentru a ajunge în oraş.

4 comentarii

  1. Elisabeta Donca Răspunde

    Ăsta este un exemplar de speță umană care ar trebui să stea la pușcărie pentru că din cauza lui , unul intr-adevar bolnav putea să moară sau chiar a murit ! Asta nu e fita ,este nemernicie .

  2. Y Răspunde

    Puscarie 1 an minim.

  3. ambulantier Răspunde

    sa-mi bag … ce stire. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai desteptilor sunt cel putin 10 cazuri pe zi pentru asa ceva. 90 % pe zi sunt cazuri pentru medicii de familie, medicii specialisti si betivi cazuti in strada. ma doare’n cur de 5 zile, ma doare capul de o saptamana, ma doare maseaua, ma simt rau dar nu stie ce il doare (asta 30%), etc, pe langa ma doare fundul (si-a bagat ceva in cur), ma simnt singura trimiteti pe cineva etc. majoritatea suna la 112 sa nu stea la coada la upu. si sa’i …. de tarani, tigani, legume de oameni sper ca atunci cand ii pe duca cineva din familie, avc, cazut in cap, accident, etc. sa astepte ambulanta pentru ca aceasta face pe taxi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.