Ultima actualizare: azi, 09:13

Locale

Un ,,șofer” fără permis a doborât un stâlp și s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au taxat aspru

Polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați despre faptul că în localitatea Eriu Sâncrai se află un stâlp de electricitate care este rupt și urmează a fi înlocuit.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 45 de ani, din aceeași localitate, a condus un autoturism la data de 13 decembrie, pe DC 111, și a pierdut controlul acestuia, lovind cu mașina un stâlp de electricitate.

De asemenea, s-a constatat că susnumitul nu posedă permis de conducere de nici o categorie, astfel că s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. adi Răspunde

    Poza nu e din Tasnad!! In spate se vede o line de cale ferata electificata , in județul Satu Mare nu exista cale ferata elecrificata!

    • Bogu Răspunde

      Da. Cat de greu e sa scri sub poza sursa cu specificatia de genul ARHIVA daca nu e de la fata locului sau REDACTIE daca e cazul contrar. Probabil ca sunt ziaristi fara pretentii, cu posibila replica “pentru ca e bine si asa, ce p..a mea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.