Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Viceprim-ministrul Paul Stănescu: Podul peste râul Someș, cea mai mare investiție finanțată prin PNDL

 
Aflat în această dimineață la Satu Mare, viceprim-ministrul României și ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu a vorbit despre cele mai importante proiecte ce urmează să fie implementate în Satu Mare, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL 2). Cel mai important proiect, și anume cel de-al treilea pod peste râul Someș, a fost de asemenea pe masa de discuții.
Viceprim-ministrul Paul Stănescu a ținut să precizeze că proiectul celui de al treilea pod rămâne în picioare și continuă să fie o prioritate atunci când vine vorba de investițiile ce urmează să fie implementate în Satu Mare. De asemenea, Paul Stănescu a declarat că acest proiect este de departe cel mai mare din PNDL: ,,Practic, prin Porgramul Național de Devoltare Locală, partea a doua, cea mai mare investiție e la dumneavoastră aici, podul peste râul Someș, 81 de milioane de lei. Cea mai mare investiție al acestui program este în județul Satu Mare, în municipiul Satu Mare, podul peste râul Someș. Este cea mai mare investiție ca valoare”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.
Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a mai spus că și prin PNDL, partea întâi, Sătmarul a beneficiat de o sumă importantă pentru realizarea unor obiective: ,,În PNDL, partea întâi, municipul Satu Mare a beneficiat de 218 milioane de lei, modernizare drumuri, reabilitare Liceul Teoretic German, reparații școli. Așadar, și în municipiul Satu Mare sunt foarte multe investiții”, a mai adăugat Paul Stănescu.
Reamintim că vicepremierul a semnat în această dimineață, la Satu Mare, câteva contracte ce urmează să fie derulate de Consiliul Județean Satu Mare. Valoarea contractelor, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 (PNDL), se ridică la aproape 140 de milioane de lei.

8 comentarii

  1. stam in casa ca n-i binie Răspunde

    Tat de-un pod si de-un mall apoi suntem vai de sapca noastra , dimineata la 7 30 coloana din carpati 2 pana in micro 16 , taxele la parcare se dubleaza ca trebe sa ne aliem la nu stiu ce standard are in cap kereskeny , motorina urca pana la 6-7 lei ca suntem oras european cu salarii de 100 euro si 2 felii de paine cu untura , daca ma uit pe geam 3 oameni striga “ciuma rosie” dar noi punem tot a doua zi o macheta de la mall sau de la al 3 lea pod. TERMINATI CU PROSTIILE CA SUNTEM SATUI DE VOI !! merge-ti si puneti taxa pe oxigen !

  2. Norick Răspunde

    Aceasi vrajeala de anul trecut.

    • Norick Răspunde

      Si din magazin asa furi hombre, cum de aici pseudonime??? ? ?
      Mancate-ar jaru’… ☺️ ?

  3. Rodica Răspunde

    Ne prezentati si noua , fraierilor de rand , care sunt investitiile acestea marete si multe? Drumurile sunt o batjocura de calitate, reabilitarile sunt vai mama lor, iar cu al treilea pod peste Somes, ramane cum ati stabilit, adica nicicum! Am impresia ca ati ajuns sa va credeti minciunile! Noi , oricum , nu va mai credem!

  4. Ddd Răspunde

    Dar astia nu s au saturat de minciunele…toti sunt vai ce prost poate fi romanu

  5. Babanu Răspunde

    Multumim primarului Gáborka

  6. Lena Răspunde

    Buna,drumul judetean 196/a Stana nu intra in reabilitare ne rupem masinile este un cosmar sa parcugi acest drum nici macar nu a fost plobat de 3-4 ani bine ca platim taxe.

  7. radu Răspunde

    De cand eram copil tot aud povestea cu podul… sper ca va fi gata pana voi ajunge bunic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.