Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO&VIDEO. Karcher Center Satu Mare și-a deschis porțile. Reduceri substanțiale

În această după-amiază, pe strada Borizului nr, 24, a avut loc marea deschidere Karcher Center Satu Mare, inaugurat de cel mai mare dealer Karcher din România, Supermarket Service. În prezența conducerii firmei, a clienților, deținătorilor de aparate Karcher, precum și a fanilor acestui renumit brand, noul magazin din municipiul Satu Mare s-a prezentat cu întreaga gamă de echipamente de curățare, pentru uz casnic, comercial și industrial.

Marea inaugurare a fost pregătită minuțios, totul transformându-se într-un eveniment de mare ținută, într-o adevărată sărbătoare: ,,Este un eveniment deosebit pentru noi  și, din punctul nostru de vedere, este un eveniment deosebit pentru Satu Mare, pentru că astăzi se deschide Karcher Center, un brand foarte cunoscut în toată Europa și în toată lumea. Deschidem porțile unui magazin complet din punct de vedere a standardelor germane pe care acest brand important le impune. În anul 2016 am ajuns pe locul 1 în România, ca fiin cel mai mare dealer Karcher, cu cel mai mare volum de vânzări”, a declarat conducerea Karcher Center Satu Mare.

Prezent la marea deschidere, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că inaugurarea Karcher Center reprezintă un lucru foarte important pentru județul Satu Mare: ,,Pe mine mă bucură că este cineva pe locul 1 în România și este din Satu Mare. Este foarte bine că pe provocările lansate de secolul 21 avem un punct de reper în Satu Mare și poate fi un exemplu pentru foarte mulți alți tineri întreprinzători că se poate”, a spus Pataki Csaba.

Cu ocazia acestei deschideri, dealerul Karcher a oferit o reducere de 20% pentru toate produsele achiziţinate care nu se află în promoţie.

 

10 comentarii

  1. Niko Răspunde

    ce cauta poponarul de beni acolo? Frumos fular. Prietena daniela vi la ales?

  2. Carmen Răspunde

    Tot produse de unica folosinta.DACA se pot repara, piesele de schimb costa de parca ar fi facute nu din aur,ci din diamante.Mai bine cumperi altul,nou.

  3. Pop Răspunde

    Intalnirea pedelistilor . Slab eveniment Reducere de forma.
    preturi astronomice. faliment scrie pe el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.