Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Alcoolul și volanul! Băut bine, un puști s-a izbit violent de un podeț

S-a izbit cu mașina de un podeț. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe raza localității Racșa a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un conducător auto, de 18 ani, din comuna Bixad, pe fondul neadaptării vitezei în curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un podeț situat pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea ușoară a conducătorului auto și a unui tânăr, de 18 ani, din localitatea Târșolț, care se afla cu acesta în autoturism.

Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului a relevat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, de asemenea a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. pastorita Răspunde

    Fantastic?? Acolo nu este politia rutiera?? Sau toata este mobilizata numai in satu mare???
    Fantastic!! Acolo cred ca ar face planul de amenzi si permise ridicate cu brio!!
    Fiind o zona renumita in consum de alcool,mai ales la volan,de ce nu sunt echipaje in trafic,si acolo????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.