Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Controale drastice la taximetrişti. Comisarii din Cluj îi iau la puricat

Controale drastice la taximetriştii din Satu Mare. Mai mulţi comisari ai Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului din Cluj desfăşoară la această oră o amplă acţiune de verificare a taximetrelor din oraş.

Aceştia verifică dacă taximetriştii au autorizaţiile valabile, fac verificări metrologice, verifică tarifele, dacă sunt afișate și pe exterior și pe interior, autocolantele, dar și legitimațiile șoferilor.

Acțiunea vine la circa două săptămâni după ce taximetriștii din Satu Mare au adunat semnături pentru majorarea tarifelor.

14 comentarii

  1. Taxi4ever Răspunde

    Atata a putut sa faca Dnul Fanea..Nyaki.
    Ne a reclamat unde a putut.
    Oare epavele lui cum stau..??

  2. kovacs Răspunde

    epavele lui stau la dispecerat, le-au chemat pe toate la dispecerat, cica la decont !!!! rusine autoritatilor locale, ca tin in spate un asemenea gunoi de om precum fanea zis Nyaki!!! ANaf, Politie , RAR si ITM-ul nu se ating de FANEA!! Rusine primarului ca nu da niste directive clare si concise!

    • Norick Răspunde

      Corect spus ! Cine acuma e afara si lucreaza intr-adevar e’ “curat” . Dar nici nu se-nghesuie in statiile de taxi… :-))

  3. pricop Răspunde

    poate il intreaba si pe fanea citi dintre taximetristi au atestat. urcati in trei taximetre si parcurgeti aceeasi distanta sa vedeti ca pretul difera. firmele detaxi din satu mare sint o mizerie

    • X Răspunde

      Îți vorbeste gura fără să gândești. De exemplu….din centru până în 17 o cursă e 8 lei…..asta dacă nu e aglomerat. Dacă podul e aglomerat…..e trafic intens…..prețul sare peste 10lei.

  4. Nyaki Răspunde

    Pricop este un prost.

  5. ciprian Răspunde

    Sunt foarte multe masini care nu respectă regulile normale din punct de vedere tehnic şi al aspectului, niciun client nu ştie pericolele care-l pândesc atunci când se urcă în maşină.

  6. MAE Răspunde

    Lucrătură pe la spate

  7. Avut Răspunde

    macar de le-ar scoate pe toate din circulatie….

  8. Eu Răspunde

    Domnule Avut dar nu mai bine nu te faceau parintii tai pe tine ne scutea de un imbecil/a ca tine

    • Avut Răspunde

      Domnul Eu, nu cred ca au vreo treaba parintii mei in aceasta discutie. Insa prin fraza de mai sus nu faceti decat sa confirmati faptul cunoscut de majoritatea cetatenilor: v-ati facut taximetrist pentru ca nu ati avut capacitatea intelectuala de a face orice altceva in viata. Dovada si lipsa de educatie de care faceti dovada. Cu toata stima,

  9. Eu Răspunde

    Taca taceai filozof te faceai de unde si pana unde cataloghezi taximetristi ca fiind niste oameni inculti sau incapabili sa presteze alta munca poate sunt oameni cu mai multe scoli ca tine sau ca mine asa ca ciocu mic

    • Avut Răspunde

      Nu ii cataloghez eu, se catalogheaza singuri prin modul in care se exprima in trafic, sau pe anumite forumuri… 😉

  10. Eu Răspunde

    Da sunt de acord cu tine ca sunt uscaturi intre ei dar nu generalizam ca tot asa am putea spune despre soferii din satu mare care fac tot felul de manevre care pun in pericol ceilalti participanti in trafic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.