Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Două mașini au ajuns în șanț. Șoferul vinovat nu avea permis

Două mașini au ajuns în șanț. Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud s-au sesizat din oficiu la data de 18 ianuarie, cu privire la faptul că în jurul orei 20.40, între localitățile Ardud și Baba Novac a avut loc un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

În fapt, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Carei, conducând un autoturism pe direcția Ardud – Baba Novac a pătruns pe contrasens intrând în coliziune laterală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 22 de ani, din oraș Ardud.

În urma coliziunii cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare, rezultând pagube materiale la ambele autovehicule.

Cu ocazia efectuării cercetărilor, polițiștii au stabilit că persoana care a provocat accidentul nu deține permis de conducere de nici o categorie, astfel că, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.