Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Hoții de lemne au avut un weekend ,,încărcat”. Poliția le-a tăiat cheful de ,,muncă”

La data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Vinului au fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre faptul că, de pe un teren aflat în proprietatea privată a unui bărbat, din localitatea Roșiori, s-au tăiat și sustras arbori, de esență răchită.

Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului, aceștia au constatat că cele sesizate se confirmă și au identificat persoana care ar fi tăiat și sustras materialul lemnos, acesta fiind un bărbat, de 43 de ani, din Roșiori.

Și în cursul zilei de 21 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, din sat Giorocuta, despre faptul că, i s-ar fi tăiat și sustras 19 arbori de esență salcâm și jugastru cu diametre cuprinse între 10 și 40 de cm, de pe un teren cu vegetație forestieră aflat în proprietatea sa, situat pe raza localității Giorocuta.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit  identitatea  persoanei care ar fi tăiat și sustras materialul lemnos, acesta fiind un bărbat, de 20 de ani, din sat Corund.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale față de persoanele identificate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

 

3 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Dar camioanele care ies pline cu lemne din tara nu va intereseaza…v-ati luatde niste amarati care vor sa se incalzeasca si ei un pic

    • unbou Răspunde

      camioanele sunt al infractorilor din parlament, daca n-ai pile pici fazan, welcome to romanica, tara infractorilor

    • GUTU Răspunde

      TOT FURT SE NUMESTE SI CU CARUTA.SA-SI CUMPERE LEMNE DACA VREA SA SE INCALZEASCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.