Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Expoziție inedită la Satu Mare: Imaginea unei Românii în care timpul a ,,stat în loc”

Muzeul Judeţean Satu Mare, Secţia de Artă invită sătmărenii la o expoziţie de fotografie inedită: „Contururi de lumină, Frumuseţile României”. Expoziţia, semnată Vasile Octavian Pop, propune publicului sătmărean o dublă tematică: „Contururi de lumină”, despre care autorul spune că va fi o surpriză pentru privitori şi „Frumuseţile României”- imaginile surprinse fiind ale unei Românii în care timpul a „stat în loc”.

Născut în Satu Mare în 25 iulie 1974, fotograful Vasile Octavian Pop va surprinde cu o expoziție inedită. Temele alese de artist de această dată sunt două: ”Contururi de Lumină”, ceea ce se pregătește a fi o surpriză, în contrast cu ”Frumusețile României” unde vom admira România neatinsă de timp.

După mulți ani de fotografie în țară și străinătate Vasile Octavian Pop alege prima expoziție fotografică personală în orașul său  natal. Evenimentul va avea loc marți, 30 ianuarie, începând cu ora 14.00, la Muzeul de Artă din Piața Libertății, iar fotografiile pot fi admirate timp de două săptămâni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.