Ultima actualizare: azi, 18:06
Locale

Apa termală din Tășnad, ,,detaliul” care a salvat viața tinerei Anett. Dezvăluirea lui Romeo

Eroul sătmărean Romeo Kulcsar, cel care a donat o parte din ficatul său tinerei Anett, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de importante și, totodată, interesante. Tânărul Romeo a declarat că analizele privind compatibilitatea realizării intervenției chirurgicale dificile se datorează și apelor termale din stațiunea Tășnad.

,,Totodată, mă simt obligat de conștiință să vă spun că, potrivit informațiilor oferite de către medicii specialiști cu care am colaborat în acest moment de cumpănă din viața mea, am aflat că analizele mele privind compatibilitatea realizării intervenției chirurgicale dificile se datorează și apelor termale din stațiunea Tășnad. Mi s-a spus că de aceea compatibilitatea mea s-a ridicat la un procent extrem de mare, mai exact de 60% în ceea ce privește lobul meu de ficat donat. Pentru aceasta, eu unul sunt de părere că autoritățile locale și județene ar trebui să înainteze demersuri astfel încât Tășnadul să devină o stațiune de interes național, nu doar local, cum este în prezent”, a ținut să precizeze Romeo Kulcsar.

De asemenea, tânărul erou a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și l-au sprijinit într-un moment extrem de important.

,,În cuvintele mele simple îmi exprim, în primul rând, sentimentele de mulțumire față de membrii familiei și profesorii care m-au educat, m-au format în micul și modestul oraș Tășnad. În al doilea rând, mulțumesc tuturor prietenilor, celor apropiați ori simple cunoștințe care au contribuit de asemenea la maturizarea mea poate mai devreme decât era necesar. Toate cuvintele sunt prea sărace să exprime emoțiile și satisfacțiile pe care le simt de când îmi adresați mesaje și mă promovați pe paginile de internet, în ziare și la diverse televiziuni. Vreau să știți că sunt un om simplu, dar, în același timp, matur, responsabil și mă bucur că sunt capabil să fac lucruri bune în sprijinul altor semeni.  Vă mulțumesc cu o considerație aparte și vreau să știți că aștept cu foarte mare nerăbdare ziua revenirii mele pe meleagurile natale, acolo unde vă aflați Dumneavoastră, toți cei care într-un fel sau altul reușiți să mă faceți să mă simt un om împlinit! Vă iubesc și mulțumesc enorm! Cu sinceritate, al dumneavoastră tășnădean, Romeo Kulcsar!”, a declarat tânărul erou.

6 comentarii

 1. Bula Răspunde

  Ai si ceva studii concrete pe un esantion destul de mare care sa sustine ce spui?

  De ce nu apa termala de la Acas sau de ce nu la Tantas Aquapark?

  • abc Răspunde

   A vrut să spună că ficatul nu suferea de reumatism sau de boli ginecologice, că la aia e bună apa de Tășnad.

  • Unu' Răspunde

   Mă, dobitoc ești!
   Omul ăsta încearcă să facă oleacă de reclamă ștrandului din localitatea de baștină, una foarte reușită – din punctul meu de vedere, și vii tu cu aberații! Păi nu el spunea asta ci el îl cita pe unul din doctori!

 2. Roza Răspunde

  Suntem penibili.Ne batem joc de orice…

 3. John Răspunde

  Tot respectul pentru ce ai făcut,dar ai șters din merite făcând reclama unui ștrand …..Ai luat bani ,altfel nu-mi explic….

 4. Ionel M. Răspunde

  Felicitări acestui tânăr din Tășnad, Romeo Kulcsar! Deși nu-l cunosc, gestul său m-a impresionat. Multă sănătate tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.