Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Focuri de armă la Satu Mare. Nu vă panicați!

Focuri de armă la Satu Mare. Nu vă panicați! Primăria Municipiului Satu Mare aduce le cunoștința cetățenilor faptul că, astăzi, 19 ianuarie, între orele 16.00-20.00 vor fi executate acțiuni de combatere și vânătoare a ciorilor care au cuiburi în Grădina Romei.Acțiunile vor fi executate de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Satu Mare.

Măsura este justificată de rațiuni privind interesul sănătăţii și al securității publice și are ca principal obiectiv crearea unui mediu ambiental propice petrecerii timpului liber într-un mod plăcut, în spațiul oferit de Grădina Romei.

Actiunea de combaterea a ciorilor este reglementată de Legea nr. 184/24.07.2017, art. 34 și de Legea nr. 407/9.11.2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic.

De asemenea, acțiunea se desfășoară și cu respectarea H.C.L Nr. 292 din 23.11.2017, privind încheierea unui contract de prestări servicii pentru recoltarea din intravilanul municipiului Satu Mare a unor exemplare din fauna sălbatică.

Primăria roagă cetățenii municipiului Satu Mare să evite zona în perioada mai sus menționată și să nu intre în panică la auzul focurilor de armă.

 

2 comentarii

  1. Alex al V-lea Răspunde

    Acum ca sunt deschise granitele, cum de nu pleaca-n Schengen?…ca, doar nu-s pasari proaste. Te pomenesti c-or fi avand pe aici niste proptele politice si niste ong-uri le vor plange de mila de ne vom trezi improscati cu blamu-ri internationale.

  2. Noname Răspunde

    ONG Salvati Ciorile o sa faca iar galagie dar nu au alte solutii.De ani de zile nimeni nu isi duce copii in parc de frica sa nu fie improscati de ciori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.