Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

UPDATE Crimă la stadionul Unio. Femeia, bătută de concubin

UPDATE. Ies la iveală primele detalii cu privire la crima ce a fost descoperită în această dimineață la stadionul Unio din municipiul Satu Mare. O femeie a fost găsită fără suflare în locuința sa improvizată de sub stadion.

Potrivit celor mai recente informații, pe trupul neînsuflețit al femeii au fost găsite mai multe urme de violență. Primele indicii conduc spre concubinul femeii care, cel mai probabil, după mai multe pahare de alcool consumate, s-ar fi năpustit asupra victimei și ar fi lovit-o până a lăsat-o fără suflare.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean împreună cu o echipă de criminaliști.

4 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Chiar de n-ar fi așa, tot e cea mai simplă rezolvare a problemei,nu? Dar de crima din centrul nou de acum mai bine de 3 ani ceva noutate?

  2. Hunter Vasile Răspunde

    Tiganii de sub stadion si de pe str Vulturului sunt de prin tot judetul,iar politia locala si primaria ii tolereaza,spre disperarea locuitorilor din zona si din Carpati 2,acolo unde zi de zi ravasesc pe jos containerele de gunoi in cautare de hrana !De ce nu sunt identificati si sa fie trimisi in localitatile de unde provin ??Plus ca plimba dupa ei haite de caini care ingrozesc copii din cartier !!

  3. Pop Popovici Răspunde

    Pana nu se fac proteste nimeni nu va face nimica cu zona aceea infectata,

    ORIDECATEORI trec pe acolo mi rusine de orasul in care m-am nascut.
    NOAPTEA nu poti umbla prin zona fara sa fii amenintat cu cutitul, politia ca deobicei nu face nimica, odata au incercat sa ii sperie dar nu a tinut mai mult de o zi;

  4. pastorita Răspunde

    Da,da,daca nu se iau masuri chiar ca o sa ajungem ghetoul satu mare!!!
    Ori dusi la locul de bastina,ori amprentati si pusi la munca in folosul comunitatii!!!
    Ce se vrea,de sunt lasati sa faca ce vor????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.