Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

FOTO. Accident grav la Tășnad. Mașină spulberată!

În cursul acestei dimineți, la ora 09:15, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui accident feroviar pe raza localitatii Tăşnad, unde un autoturism a intrat in coliziune cu trenul care circula pe relația Carei-Jibou.

Trei echipaje ale pompierilor militari: un echipaj cu o autospecială de descarcerare, împreuna cu un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Tăşnad şi un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, s-au deplasat de urgenţă la locul indicat.

Ajunse la locul accidentului, forţele de intervenţie au găsit lângă autoturismul lovit de tren, o femeie de aproximativ 48 de ani în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme la nivelul corpului. Victima a fost preluată de echipajele medicale și transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare.

În trenul implicat în accident, compus din doua vagoane, se aflau aproximativ 10 persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Sursa – ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.