Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Clujenii s-au răzbunat pe un sătmărean. I-au pus gunoaiele pe maşină

Clunenii s-au răzbunat pe un sătmărean care şi-a parcat maşina chiar în faţa unei ghene de gunoi. Oamenii i-au aruncat gunoaiele pe maşină, i-au ridicat ştergătoarele, vrând să-i atragă astfel atenţia asupra faptului că a parcat în loc nepotrivit.

Imaginile au fost publicare de activiştii de la Drivers SM.

12 comentarii

  1. ? Răspunde

    Nu zic ca e ok locul ales dar sunt convins ca nu a putut parca altundeva nefiind locuri pentru vizitatori. Cat despre marele Cluj super oras dezvoltat ii plin de salbatici cand vine vorba de trafic, parcari s.a.m.d., cu mult mai rau ca in Satu Mare deci un oras mai mare cu aere de vest (cel putin asa se cred) dar plin de tarani de oras.

  2. pastorita Răspunde

    Corect! Subscriu!! Marele oras cultural Cluj!!!!! Asa ceva arata gradul de civilizatie si educatie!
    Acum v-ati dat examenul!!!
    Cand veniti si voi prin satu mare sigur o sa va primim frumos si o sa va aratam ce inseamna educatia si civilizatia!!!!
    Poate invatati si voi ceva clujenilor,si nu primiti asa niste musafiri,care poate erau obositi de la drum,nu au gasit parcare,poate,….!!!!

    • Avut Răspunde

      Intotdeauna avem pregatita o scuza, un pretext, ceva…
      De 17 ani de cand am permis, nu mi s-a intaplat niciodata sa parchez asa, indiferent de orasul inc are am ajuns. Bine i-au facut!

  3. SM Răspunde

    Adevarul e ca….gunoi la gunoi trage… 🙂

  4. x-ulescu Răspunde

    Se vede ca este din satmar , unde daca mergi la frizer trebuie sa mergi cu masina pana la scara ( daca se poate pana linga scaun ) nu conteaza ca blochezi alte masini,nu mai vorbesc de tomberonul de gunoi ca
    de masinile parcate in fata lui nu poti intra cu gunoiul
    Zona unicarm ,din carpati 2

  5. Parere Răspunde

    Intr-o tara normala locatarii anunta autoritatea locala de competenta care poate lua masurile legale in asemenea cazuri.

    • abc Răspunde

      Lasă tu autoritățile! Dacă prinzi vreun infractor (în locul lor) și suni la 112 îți spune să revii mâine ca să dai declarație! Da, într-o țară normală, dar noi nu o să fim normali niciodată.

  6. satmarean Răspunde

    Nici masina nu este parcata corect incomodand trecerea la pubela,dar nici sa arunci gunoiul pe masina cuiva nu e ok. In fond masina nu are nici o vina ca soferul a lasat-o acolo. Asta e ca si cu cei care zgarie masinile parcate neregulamentar. Dar ce ma supara cel mai tare este aceasta saminta de scandal care se gaseste in multi. Imediat incep comentariile generalizand. Nu stiu de ce simtiti nevoia sa va legati si sa comentati urat ” despre marele Cluj”. In toate orasele sunt si oameni necivilizati. Trebuie sa recunoasteti ca orasul Cluj este capitala Ardealului si intr-adevar este un oras cultural. Si ca sa fiu in ton cu D-voastra”poate nu ati reusit la facultate si va varsati naduful pe oras”

  7. y Răspunde

    Ce tot comentați atâta ! Tot un jeg e mașina, oricum. Și la propriu, și la figurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.