Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Dezastru! Drumurile din zona Codrului arată ca după bombardament

Sătmărenii din zona Codrului au ajuns la capătul răbdării. Drumurile arată în ultimul hal, pline de gropi și de alte denivelări periculoase, iar oamenii care sunt nevoiți să facă naveta își distrug mașinile. Cu toate acestea, cei din zonă nu au prea multe opțiuni și îndură un peisaj dezolant.

Drumurile din zona Codrului arată ca după bombardament. Oamenii nu mai pot să suporte bătaia de joc, însă nu le rămâne decât să protesteze cu speranța că poate, într-o zi, va ieși soarele și pe strada lor.

O sătmăreancă a postat pe Facebook două poze concludente cu starea drumurilor din zona Codrului.

8 comentarii

  1. Jony Spargaci Răspunde

    Zona Codrului este locuita exclusiv de catre romani,iar presedintele CJ este ungur…O sa vedeti drumuri ”la poolivara,mai spre seara” !!

    • BoBBi bi imIUReszler Răspunde

      Zău?pai aveți deputat din zona codrului,ați avut deputat pe care voi l-ați susținut(Petric,holdiș)erau români.Ati avut în Stef un roman(pe jumătate)la CJ.Pe ei de ce nu-i iei la ntrebari?Nu vedeți în fața la vot doar PSD.Asa că trebuie!

    • Unu' Răspunde

      Dar fostul preș de CJ, marele ștefuț adișor era mare rromân, el de ce n-a reparat drumul respectiv, că pe la radio așa și-a făcut reclamă, pe banii noștrii, că ar fi asfaltat sute de km de drumuri …
      N-a putut să se înțeleagă cu coi-ca dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria sătmarului, ambii voiau să fure și nu le-a ajuns la amândoi!
      AUIE MLDE!
      PUIE MSD!
      CUIE MOICA!!!

  2. IOANA Răspunde

    DRUMUL ALA ERA FACUT DE UNGURI …..DECI CIOCU MIC….

    • Jony Spargaci Răspunde

      Ungurii,ca si romanii,zero barat ! Daca n-ar fi fost austriecii,ungurii ramaneau la nivelul ”cart. rromi peles” sau ”strada digului” din turulumg ! Ei se dau mari cu…nimic !!

      • Norick Răspunde

        Adevarat ! Iar romanasii tot ciobani ramaneau langa turma de oi… 😉 :-))

      • kovi Răspunde

        Citește te rog lista premiațiilor NOBEL și vezi căți sunt unguri nu știu dacă țiganii de la peleș au asemenea persoane,și romăni 4 persoane din care după nume nici unul nu a fost romăn .Medicul George Emil Palade, activistul în domeniul drepturilor omului Elie Wiesel, scriitoarea Herta Muller și cercetătorul Stefan W. Hell s-au înscris în istoria distincţiilor Nobel.Dar dupa vorbele tale eu cred că tu nu faci parte din cele două nație mai mult din acela ”cart. rromi peles” sau ”strada digului” din turulumg

  3. Mugurita Răspunde

    Din pacate acesti domni de la consiliul judetean sunt de al lui horti si nu sunt curiosi de codreni .acesti indivizi nu reabiliteaza doar zona Careiului unde este totul frumos .niste nesimtiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.