Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Ideea de pasaj suprateran la Burdea nu mai pare de domeniul SF. Consilier local: ,,Este realizabil!”

Ideea unui pasaj suprateran pentru pietoni la intersecția Burdea nu mai pare neapărat o variantă science-fiction. Un consilier local pare să agreeze această variantă și admite că realizarea unui asemenea proiect este posibilă.

,,Una dintre soluţii pentru rezolvarea problemei pietonilor de la intersecţia de la Burdea! În condiţiile în care va fi amenajat un sens giratoriu la intersecţia de la Burdea propun o soluţie care funcţionează foarte bine în oraşul Rzeszow din Polonia , oraş înfrăţit cu municipiul Satu Mare.

Este vorba despre o pasarelă supraterană care este dotată cu 4 scări , urcare şi coborâre dar şi lift pentru persoanele care se deplasează anevoios, precum şi băncuţe pentru odihnă. Acest gen de pasarelă ar da acelei zone un aspect arhitectural modern şi totodată foarte practic.

Consider că acest obiectiv nu este de domeniul SF, ci unul REALIZABIL prin atragerea de fonduri UE pentru această investiţie. Având în vedere faptul că proiectul Bugetului local de venituri şi cheltuieli este în dezbatere voi propune includerea în Bugetul local de venituri şi cheltuieli a sumelor necesare pentru realizarea unui Studiu de fezabilitate şi a Proiectului tehnic pentru acest obiectiv de investiţii.

Pozele de mai jos sunt făcute de mine cu ocazia unei vizite oficiale făcute la invitaţia primarului oraşului Rzeszow”, a declarat consilierul local Radu Roca.

10 comentarii

  1. un bou Răspunde

    intre “realizabil” si “realizat in satu-mare” sunt ani de lumina, deci SF

    baaa…trebuia sa vina lidl sa va faca sens giratoriu unde trebuia sa faceti voi de ceva ani buni si atunci ati comentat aiurea….sunteti degeaba

    • androne Răspunde

      Vă referiți la dentistul acoperit infornator SIE din consiliul local cu o multime de clinci prin oraș,care calcă totul in picioare.
      Asta da idee si la colegiu i-a îndepărtat pe toți medicii capabili si au rămas doar fraierii in locul lor.

  2. Cățelul traficant Răspunde

    E totuși bine ca se gândește sf.
    Nu demult am auzit o poveste a sfârșitului de lume unde doar România ca fi protejata de Extratereștrii cică. Am replicat: pai doar ei ce ne mai pot asigura protecție din moment ce avem o țară părăsită și fără spirit civic și patriotic.
    A gândi SF este clar mai eficient decât a refuza gândirea de-a-ntregul.

  3. Cățelul traficant Răspunde

    Corecție: va fi…
    Eu sunt absolut complet de acord sa vina marțienii, mâine miercurienii șamd. Speranța moare ultima.

  4. Norick Răspunde

    Mai bine agatati ceva liane in intersectie si vom circula ca Tarzan in jungla… ;-))

  5. Radu Răspunde

    Vise…. Vise… Problema se va rezolva cu 2 găleți de vopsea alba și câteva indicatoare.

  6. M Răspunde

    Dar domnul Vulpe, de ce nu ati facut in timpul mandatului prietenului dv. Shell?

  7. Alfonzo Răspunde

    Mai ” M ” esti tare mi-a cazut fisa cu Vulpele si Shell-u :))) Ai perfect dreptate.

  8. comentator Răspunde

    La nivelul conducerii noastre asta este foarte SF. Plus că pentru piloni ai nevoie de vreo 2 m (lățime trotuar sau așa ceva, că din drum nu se poate lua). De unde, că nu e ? Plus ce încântat va fi autogara Fanny care nu știu care deștept l-a autorizat hăpt în colț pentru că atunci nu va mai putea ieși de acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.