Ultima actualizare: azi, 18:03
Locale

Percheziții în domeniul silvic. Polițiștii au descins la sediile unor societăți comerciale din Satu Mare

Poliţiştii din Mureş şi Satu Mare au efectuat 8 percheziţii pentru documentarea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu material lemnos.

La data de 15 ianuarie 2018, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din Satu Mare, au efectuat 8 percheziții domiciliare (6 pe raza judeţului Mureș și 2 pe raza judeţului Satu Mare) la sediile unor societăţi comerciale cu obiect de activitate în domeniul silvic.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 2013-2014, o societate comercială din judeţul Mureş ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos către diverși beneficiari, după care avizele de însoțire ar fi fost returnate emitentului și anulate sau refăcute pentru cantități inferioare celor livrate în realitate.

În urma perchezițiilor, au fost identificate şi ridicate documente contabile, registre și avize de însoţire, în vederea probării activităţii infracţionale. Poliţiştii efectuează cercetări pentru comercializarea a aproximativ 660 mc de material lemnos, în valoare de 660.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

2 comentarii

  1. abc Răspunde

    Presupun că la ”oameni de afaceri cinstiți” din Oaș. Presupun.

  2. pastorita Răspunde

    Subscriu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.