Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO. Plachetă pentru IPJ Satu Mare pentru gestionarea crimei din Apa

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi-a prezentat astăzi activitatea desfăşurată în cursul anului 2017. Polițiștii au fost felicitați și premiați pentru gestionarea crimei ce a avut loc în comuna Apa.

Prezent la eveniment, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a acordat Inspectoratului de Poliţie o placheta în semn de mulţumire pentru profesionalismul dovedit în gestionarea crimei comise în comuna Apa din judeţul Satu Mare.

De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat faptul că anul 2017 a fost anul în care Poliţia Satu Mare şi-a recâştigat cadenţa şi demnnitatea şi l-a felicitat pe comisarul şef, Stan Sorin pentru modul în care conduce şi luptă să construiască echipa.

Prefectul a fost prezent la evenimenet alături de chestorul de poliţie, Mihai Marius Voicu, adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei Române şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Anda Mihaela Mărăşescu.

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Anaconda Răspunde

    Trebuiau sa primeasca placheta cei care au lucrat efectiv la acel caz!Rusine, probabil si-au asumat altii meritele!

  2. kovacs Răspunde

    trebuia sa primeasca prefectul o placheta pentru reusita concursului de recrutare a functionarilor publici de la comuna Turulung, judetul Satu Mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unde a dat examen in locul fostului director de la finante, Mircea Ardelean!

  3. fibrutza Răspunde

    domnul prefect Filip Darius ar trebui sa ii dea o placheta pentru merite si recunostinta, directoarei de cancelarie de la Prefectura, Marinescu Cecilia pentru mita luata, cei 100 de euro si plasuca cu merinde de la un primar din judet in vederea angajarii unei domnisoare pe un post in judet, din cadrul Inspectoratului Scolar Satu Mare. Plangere penala pentru abuz si trafic de influenta este pe rol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.