Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Ioana Bran, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului: ,,Ce doresc să fac?”

Sătmăreanca Ioana Bran a fost avizată azi de către comisiile parlamentare pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului, obţinând 21 de voturi, în timp ce 12 membrii au fost contra numirii sale.

“Ce mă recomandă? Dincolo de experienţă managerială, faptul că sunt cel mai tânăr ministru poate fi un avantaj. Ce doresc să fac? Îmi doresc ca MTS să capete mai multă greutate. Când se vorbeşte de sport, oamenii tind să se refere doar la suportul de performanţă. Trebuie să construim un cadru prin care federaţiile să şi recruteze viitorii campioni. Dar se vorbeşte foarte puţin despre sportul de masă, unde mai sunt multe lucruri de pus la punct. Îmi doresc ca activitatea fizică să facă parte din viaţa tuturor”, a spus Ioana Bran.

Noul ministru al Sportului a mai declarat că doreşte continuarea programului educaţie în şcoli, înfiinţarea unui program naţional de recrutare în sport, reorganizarea competiţiilor şcolare, dar şi prioritizarea federaţiilor sportive.

“Turul ciclist al României îmi doresc să fie un program de lungă durată în parteneriat cu Federaţia de ciclism, un prilej de a marca sărbătorirea Centenarului Marii Uniri”, a anunţat Ioana Bran unul dintre obiective.

 

 

3 comentarii

  1. Florian Răspunde

    Se va construi in Satu Mare un bazin de inot ? Pentru a ne bucura de beneficiile inotului ! “De cat atat ” astept de la ministrul nostru

  2. Prunaru Răspunde

    Se va face la Martinesti un mare bazin de fermentare pentru daddy din Satu Mare. Ce dreku, Udrea nu a facut sali de sport in panta? Un bazin cu palinca este absurd? Probabil ca viitorul slogan al Ministerului va fi de incurajare a consumului de palinca traditionala, in detrimentul altor produse…

  3. sorin Răspunde

    E clar ce o recomanda..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.