Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Ştrandul vechi, ca după război. Şi n-a fost niciun bombardament…

Ştrandul vechi din Satu Mare arată ca după război. Mai multe fotografii surprinse de un sătmărean care a trecut prin zonă au devenit virale pe facebook, fiind distribuite de mai mulţi sătmăreni.

Aceştia îşi exprimă nemulţumirea cu privire la situaţia în care a ajuns ştrandul vechi. Dacă în urmă cu mai mulţi ani aceasta era o zonă foarte frecventată, acum arată ca după război, deşi n-a fost niciun bombardament.

Redăm mesajul sătmăreanului, ce nu mai are nevie de nicio explicaţie:

“Suntem campioni la distrugere si umilinta!!!!!!!!!!
Am fost simbata la expo de animale mici care a avut loc in ciuperca de la strandul vechi, cladirea care pe vremuri a fost un restaurant frumos, acum este in stare jalnica.
Am facut o plimbare pina la strandul de linga Somes unde in copilarie am petrecut mult timp cu prieteni.
JALE IN CE STADIU A AJUNS .
Sa mai (si glumim un pic) am vrut sa fac o poza cu mormintul femeii de serviciu de la WC-ul public, care e ingropata langa WC-ul publc PE INCINTA STRANDULUI !!!!!!
Cum se poate ???????”

8 comentarii

  1. Xpert86 Răspunde

    multumiti CL sm si SC BENI ALEX SRL=CONCESIUNE

  2. lutu Răspunde

    Oras infect, oameni infecti

  3. Tarr beton Răspunde

    Și centrul vechi al orașului cum arată?
    Tot ca după bombardamentul in care singurii supraviețuitori sunt proxeneții, curvele penale, Cerșetorii, etnobotaniștii și clădirile gata sa pice.
    Oribil.

  4. Bula Răspunde

    Asta ii ala dintre somes si dig nu?
    Mare inteligent ii si autorul, acolo nu se dau autorizatii de constructie plus ca sunt sanse mari sa fie a primarie inca, asa ca scriei la Gabor pe facebook.

  5. suporter Răspunde

    ooof, ce petrecere a fost la terasa respectiva in 2000 cind am batut cu 3-2 Anglia.
    Cind Ganea marca la 11m, numai scuane si mese zburau de pe terasa.

  6. una Răspunde

    tarr beton spunei la primar safaca curatenie acolo si politia locala sa faca razii in fata lor se vand etnobotanicile la intrarea in fata casieriei ateatrului de nord stati un pic lapanda

    • Tarr beton Răspunde

      Toată strada Horea e plină de ei ca sa nu vorbim de Corso. Aceleași fețe penale de infractori gata sa te lovească și aceleași curve jenante zilnic.
      Cuibul e atât pe horea 6 cât și pe horea 2 in curtea ambelor adrese sau aciuat țigani ce trăiesc numai din Hoții, proxenetism și droguri.
      Știe cineva ca marea majoritate servesc și la alte adrese de bordeluri ultracentrale ascunse sub forma unor afaceri complet diferite, adevărate spălătorii industriale de bani.

  7. una Răspunde

    iti dau dreptate Tarr beton dar te rog nu spune ca toti sunt tigani hoti etc stau si familii care lucreaza cinstit mai demult nu a fost asa pana nu sau mutat fel de fel oameni faraacte primaria de ce le a lasat sa stii ca multi platesc chirie de 200 ron pe horea 6 iar aurolacii si drogatii ocupa locuinte ilegal cand este razie primesc 40 ron amenda si locuiesc bine mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.