Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Ţigări ascunse în roţi, în caroserie, în scaun. Poliţiştii tot l-au prins

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat peste 5.700 pachete cu țigări de contrabandă, ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră de desfacere din România.

În data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, pe sensul de intrare în țară, Csaba D., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Audi, înmatriculat în România.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în uși și într-o canistră pentru combustibil, cantitatea de 830 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de peste 3.700 lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către autoritatea vamală, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

De asemenea, cetățeanul român a fost sancționat contravențional, de către autoritățile vamale, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.