Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Taximetriştii vor creşterea tarifelor cu 30%. Care ar fi costul pe km!

O parte din taximetrişti vor creșterea tarifelor la Satu Mare cu circa 30%. Unul dintre cei implicaţi a precizat, pentru PortalSM, că un tarif “corect” ar fi de 2,79 lei/km, faţă de 2,20 lei cât e în prezent.

Noile tarife încă nu sunt stabilite. Cert este că taximetriştii s-au apucat de strâns semnături. Astfel, noile tarife ar putea fi: pornire – 2,79 lei, tarif zi – 2,79 lei/km, tarif seară – 2,99 lei/km, tarif extern – 3,49 lei/km.
Taximetriștii sătmăreni spun că mărirea tarifelor este în acest moment o prioritate și sunt deciși să se prezinte în fața Consiliului Local Satu Mare.

“În lipsa unui sindicat, cineva trebuie să preia inițiativa și să pună în aplicare informarea și strângerea de semnături a unei petiții de mărire a tarifului/kilometru care trebuie înaintată către Consiliul Local. Sper ca toți colegii să fie înțelegători și să rămână uniți pentru această cauză. Pe toți ne afectează creșterea taxelor, carburantului, alimentelor. Nu uitați înainte de toate: Scopul este pentru un viitor mai bun. Colaborați și fiți pașnici. Putem ajunge la un numitor comun și fără jigniri și violențe. Sper ca liderii firmelor de taxi din Satu Mare să se sesizeze și să ne sprijine în această situație favorabilă tuturor”, anunță unul dintre taximetriștii sătmăreni.

8 comentarii

  1. Cățel de cățel Răspunde

    Bun venit celor de la Uber. Oricum serviciile de transport in SM sunt expirate demult. Sa nu mai vorbim de autobuze, trenuri, gara deplorabila etc.
    Încă un motiv sa circulam pe jos.

  2. sm Răspunde

    Așa sătmărenii vor fi mai SĂNĂTOȘI pentru că vor circula mai mult PE JOS!

  3. Teo Răspunde

    Orice crestere a tarifului este nejustificata!!! In Satu Mare tariful este aproape dublu fata de Bucuresti! Da, stiu, voi auzi iar cum ca si distantele sunt mai mari, adevarat, insa nu comparati efortul unui sofer sa strabata Capitala si traficul infernal de acolo cu “parfumul” din SM! In SM platesc 27 lei/cursa Micro 16-Odoreu iar in Bucuresti am platit 20 lei / cursa Aeroport Otopeni – Damaroaia!! On SM avem taximetrie de lux nene!

  4. Marți Răspunde

    Taximetriștii sunt cei mai mari hoti si nesimtiti din cale afară. I-as examina din 3 in 3 luni, habar nu au să conducă. Fiecare accident de circulatie il are protagonist pe câte un taximetrist. Dale-as so le-dau sus, lor si mamelor lor. Fără taxi in Satu Mare.

    • Aaaa Răspunde

      Esti prost ma accidentele le fac bemeweurile .audi.si stranieri care se cred piloti F16 mai citeste stirile cu accidentele

    • Avut Răspunde

      Mare dreptate ai Marti… doar taximetristii pot spune ca conduc regulamentar, pentru ca habar nu au cum sa o faca altfel…

  5. Client Taxi Răspunde

    Tu…marti esti un prostanau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.