Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Transport iresponsabil. La un pas de accident

Un șofer mai mult decât iresponsabil a fost surprins zilele trecute transportând deșeuri metalice într-un mod de-a dreptul uluitor. Fără să-i pese vreo secundă de siguranța celorlalți participanți la trafic, omul și-a încărcat remorca până la refuz, s-a pus la volanul autoutilitarei și s-a plimbat tocmai prin centrul Sătmarului.

Bărbatul a fost surprins în fața Administrației Județene a Finanțelor Publice, din imagini reieșind clar cum întreaga încărcătură stă să cadă în orice moment. Însă, cum inconștiența a fost dusă la extrem, omul nu a mai avut timp să se gândească și la pericolul pe care la creat.

Sursa foto – Drivers SM

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Dovada vie a faptului că suntem un sat fără câini! Adică poliția (inclusiv gardienii publici!) nu-și face treaba!
    Dacă poliția n-ar sta la pândă să-și facă target-ul de amenzi, asemenea comportament ar fi cine să observe și asemenea aspecte, dar când pândacii stau cu radarul la vânătoare, nu rămâne suficient personal pentru a preveni și sancționa abaterile de la regulament!

  2. Karapix Răspunde

    @ Unu’ De ce trebuie Politia sa faca vanatoare ??? cati cetateni pe langa care a trecut caravana de tigani si le-a pus viata in pericol au pus mana pe telefon sa sune la 112 ? hai mai bine facem poze si postam pe Facebook ? dupa care comentam pe PortalSM . probabil ti-a trecut prin cap ca sunt politist … nu sunt. )

  3. Alex al V-lea Răspunde

    Poate se muta omul in alta tara. La cat de bine merg lucrurile pe aici nu ma mira. One way ticket…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.