Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

FOTO. UPDATE Accident feroviar. Femeia a murit. Concluziile polițiștilor

Femeia implicată în teribilul accident feroviar ce a avut loc în dimineața zilei de ieri între localitățile Tășnad și Cig a murit la spital. Vă prezentăm concluziile polițiștilor în acest caz:

La data 30 ianuarie a.c., la ora 09.13, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că între localitățile Tășnad și Cig, a avut loc un accident feroviar.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat faptul că pe DJ 108L, în afara localității Cig, o femeie, de 48 ani, din localitatea Cig, conducând un autoturism, nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata simplă fără barieră, intrând în coliziune cu un tren de călători, care circula pe relația Jibou-Carei.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a persoanei aflată la volanul autoturismului, fiind transportată la unitatea de urgență a Spitalului Județean Satu Mare,  ulterior fiind declarat decesul acesteia.

Conducătorul trenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ambelor persoane implicate în accident li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

2 comentarii

  1. adi Răspunde

    Mi se pare penibil testare mecanicului de locomotiva in vederea stabiliri alcoolemiei ! Daca ar fi fost in stare de ebrietate mecanicul el rapundea pt accidentul petrecut ? Parca vad stirea datorita alcoolemiei mecanicul de locomotivă nu a acordat prioritate de trecere autoturismului .

  2. Alex Răspunde

    @adi. Eu cred ca asa prevede legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.