Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Principalul suspect al triplei crime din Apa rămâne după gratii

Răzvan Rentea, arestat preventiv pentru triplul asasinat din comuna Apa va rămâne în arestul Poliției. Cu toate că a cerut insistent să fie pus sub control judiciar, judecătorii Tribunalului Satu Mare i-au respins cererea, iar Rentea va rămâne în continuare după gratii.

Suspectul în cazul triplei crime a solicitat Tribunalului Satu Mare înlocuirea măsurii de arest preventiv. Acesta a invocat probleme de sănătate, însă judecătorii nu i-au ascultat doleanțele.

În cadrul unei conferințe de presă, șeful Secției penale a Parchetului Satu Mare, Marius Iancu, a făcut câteva precizări cu privire la crima de la Apa și, implicit, la probele care au dus la reținerea lui Răzvan Rentea, suspectat că și-a ucis părinții și bunica. Principalul suspect nu recunoaște că ar fi săvârșit odioasa crimă.

“În baza probelor administrate până în prezent, declarații de martor, procese verbale de constatare, cercetări la fața locului, rezultatul unor probe științifice ridicate de la fața locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziția că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa. Potrivit declarațiilor preliminarilor, acesta neagă săvârșirea faptelor”, a spus Marius Iancu.

Un comentariu

  1. MAE Răspunde

    Acolo sa iasă la pensie ,este un pericol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.